Ruskea nahkasohva ruskean sävyisessä olohuoneessa

Color Now 2022 -arvonnan säännöt ja ehdot

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Tikkurila Oyj.

2. Osallistumisaika

18.11.–30.11.2021

3. Mistä on kyse

Color Now 2022 -arvonnassa kannustetaan ihmisiä jakamaan Instagram Storiesissa kuvan kotoaan ja käyttämään jotakin Tikkurilan Color Now 2022 aiheisista filttereistä. Filtterit löytyvät Tikkurilan Instagram-profiilista tehosteet-kategorian alta sekä Instagram Storiesin tehostegalleriasta hakusanalla "Color Now 2022".  Jotta järjestäjä saa tiedon osallistumisesta, tulee tarinaan merkitä myös @tikkurila_suomi ja #colornow2022. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi palkinto arvoltaan 100 €.

4. Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki avoimen Instagram-tilin omaavat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt poisluettuna kampanjan järjestäjän työntekijät tai kampanjan järjestämiseen osallistuneet järjestäjän yhteistyökumppanin työntekijät.

Osallistuja voi osallistua arvontaan useammalla Instagram Stories -postauksella. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen milloin tahansa arvonnan aikana, jos osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia tai on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaan.
 

5. Palkinto ja palkinnon arvonta

Arvonnan päättyessä kaikki arvonnan osallistumisohjeita noudattaneen Instagram Stories -postauksen jakaneet osallistuvat arvontaan. Arvonta tapahtuu 3.12.2021 mennessä.

Voittajan Instagram-nimimerkki ilmoitetaan Tikkurilan Instagramissa @tikkurila_suomi, ja voittajaan ollaan yhteydessä Instadirect-viestillä palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole vastannut yhteydenottoon 14 vrk:n sisällä arpomisesta, palkinto arvotaan uudelleen.

Arvonnan voittaja saa valita Tikkurilan valikoimasta sadan euron (100 €) arvosta Tikkurilan sisäseinämaaleja. Palkinto noudetaan joltakin Tikkurilan jälleenmyyjältä.  Palkinnot voidaan toimittaa vain Suomen sisällä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Tikkurila Oyj vastaa mahdollisen arpajaisveron maksamisesta.

6. Henkilötiedot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy, että osallistumispostaukset sekä voittajan Instagram-nimimerkki voidaan julkaista Tikkurilan Instagramissa @tikkurila_suomi.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa toimittamattomista tai kadonneista osallistumisista eikä muutoinkaan Instagramin toimimattomuudesta tai muista ongelmista, jotka voivat johtua esimerkiksi toimimattomista verkkoyhteyksistä tai muista teknisistä ongelmista. Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Arvontaan ja näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintasäännökset. Jos sinulle tulee kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä: info.fi@tikkurila.com

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi