Sininen seinä maalattu vuoden 2021 värillä, Cumuluksella.

Tuo Color Now 2021 -kokoelma kotiisi

Color Now 2021 -värikokoelma sisältää 10 harmonista sävyä yhdessä paletissa. Kokoelman kruununjalokivenä toimii vuoden väri 2021: Y354 Cumulus. Tutustu parhaisiin vinkkeihimme, joiden avulla käytät kokoelman sävyjä eri tiloissa.

Kokoamme joka vuosi julkaistavalle Color Now -kokoelmallemme inspiroivan väripaletin, jonka avulla voit löytää uusia näkökulmia sisustukseesi – vuonna 2021 paletin sävyt heijastavat luonnon kauneutta. Kokoelma on saanut inspiraationsa taivaan ja meren sävyistä, ja sisältää maanläheisiä sävyjä, jotka tekevät kodista lämpimän ja leikkisän vuonna 2021.

Kokoelmassa raikkaat, kevyet ja ilmavat sävyt ottavat vallan – me rakastamme 70-luvun luonnollista tunnelmaa, jonka saa luotua yhdistämällä pastellivärejä puupintoihin ja lämpimiin beigen sävyihin. Yhdistele siis leikkisästi kokoelman vihreitä, beigejä ja sinisiä sävyjä keskenään. Lukemalla eteenpäin löydät konkreettisia ideoita värien yhdistelemiseen eri tiloissa.

sininen seinä ja vihreän sävyillä maalattu pöytä
Color Now 2021 -värikokoelma edustaa rauhallisuutta ja toiveikkuutta.

Leikittele väreillä

Color Now 2021 -kokoelma koostuu kymmenestä eri sävystä, jotka toimivat hyvin yksinään tai yhdessä muiden kokoelman sävyjen kanssa:

colous of Tikkurila Color Now 2021 palette
Kaikki Color Now 2021 -kokoelman sävyt yhdessä
  • Y354 Cumulus: täydellinen vaaleansininen

  • S329 Freesia: kirkas pinkki hieman hillityllä pohjavärillä 

  • L429 Indigo: syvä, rauhallinen sininen

  • G481 Mirage: vaaleanharmaa, joka muuttaa vivahdettaan valaistuksen mukaan

  • X381 Aaloe: rauhoittava, mutta trendikäs vaaleanvihreä

  • K480 Tamariski: lämmin ja maanläheinen beige

  • M425 Punajuuri: syvä, rikas viininpunainen

  • N378 Ficus: tummanvihreä luonnollisella vivahteella

  • S311 Helle: poltettu oranssi

  • H405 Nukke: lempeä neutraali sävy

Makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin suosikki väriyhdistelmämme ovat Y354 Cumulus, S311 Helle ja H405 Nukke sekä N378 Ficus yhdessä Y354 Cumuluksen kanssa. Jos etsit kuitenkin neutraalimpia, kotoisia beigen tai vaaleanharmaan sävyä, suosittelemme kurkkaamaan sävyt K480 Tamariski ja G481 Mirage.

Makuuhuone sinisellä senällä ja eri oranssin sävyillä seinällä ja sängynpäädyssä

Jos olet seikkailunhaluinen ja leikkisä, kokeile maalata seinät puoliksi eri sävyillä – esimerkiksi seinien alaosa sävyllä S311 Helle ja yläosa sävyllä Y354 Cumulus. Näin alaosa muistuttaa sängynpäätyä ja nämä kaksi väriä yhdessä luovat mielenkiintoisen yhdistelmän.

Himmeä sävy H405 Nukke täydentää puolestaan kauniisti kokoelman muita sävyjä, joten voit hieman hillitä makuuhuoneen tunnelmaa lisäämällä tätä sävyä esimerkiksi huonekaluihin – yöpöytä näyttäisi aika upealta maalattuna tällä pehmeällä sävyllä, vai mitä?

 

Sininen seinäs sekä tummanvihreä kaappi ja kukkajalka

Saadaksesi hieman hillitymmän lopputuloksen, kokeile maalata seinät sinisellä Y354 Cumuluksella ja yöpöydät maanläheisellä vihreällä N378 Ficuksella ja yhdistele sekaan beigen sävyjä ja luonnontekstiilejä – tämä luo tilaan rauhallisen ja tilavan, skandinaavisen tunnelman. Älä unohda lisätä sekaan kasveja – ne viimeistelevät kokonaisuuden.

Värikkäät huonekalut

Color Now -kokoelmassa on kyse väreistä – joskus kaikista odottamattomin väriyhdistelmä saattaa toimia parhaiten ja siksi haluammekin aina kokeilla rohkeasti erilaisia väriyhdistelmiä.

Sen sijaan, että käyttäisit saman sävyisä värejä seinillä ja huonekaluissa, värien yhdisteleminen rohkeasti, mutta kuitenkin harkitusti voi olla juuri se mitä kotisi sisustus kaipaa. Tässä huoneessa seinä maalattiin vuoden värillä Y354 Cumuluksella ja ovi vaaleanvihreällä X381 Aaloella, tuolit hieman vaaleanpunaiseen taittuvalla beigellä H405 Nukella ja kaappi lämpimällä beigellä sävyllä K480 Tamariski – täydellinen yhdistelmä sävyjä rauhallisen sinisen ympärillä.

Beigen sävyinen kaappi sinisen ja viininpunaisen sävyisen seinän edessä
light pink beige chair in front of blue wall
Vaaleanvihreä ovi, tummanvihreä tuoli ja vaaleansininen seinä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi