Kirkas lämmin keittiön keltainen seinä

Tuo Color Now 2022 osaksi kotisi muistoja ja haaveita

Color Now 2022 -kokoelma kutsuu avaamaan silmät sille, mikä kodissasi on kaunista ja mitä haluat korostaa. Minkä muistojen ja haaveiden haluat näkyvän kotisi väreissä?

Color Now 2022 -kokoelman väreistä löytyy rakastettavaa sekä perinteiseen tyyliin luottaville että minimalistisen ja modernin ystäville. Kokoelman värit ovat kuin ystäviä tai muistoja, jotka ovat tarttuneet mukaan elämän varrelta. Mihin sinun huomiosi kiinnittyy, kun katsot värikokoelmaa? Mistä se sinua muistuttaa?

Puunvärinen ruokailyryhmä ja sinivihreä paneeliseinä taustalla

Yhdistele ja leikittele
 

Color Now 2022 -kokoelman sielu on vuoden väri, L478 Tuulihaukka. Ympärilleen se saa muun muassa veden vihreää, lempeää mustaa ja pehmeää beigeä. Kaikkia kokoelman värejä voi käyttää ja yhdistellä kodissa rajattomasti. Muodosta puhuttelevimmista väreistä pari ja leikittele. Kokeile, miltä ne näyttäisivät isoina pintoina ja yksityiskohdissa. Oikeaa ja väärää ei ole – jos tietyt värit kutsuvat sinua, ne ovat juuri oikea yhdistelmä.

Esimerkiksi L478 Tuulihaukka yhdistettynä X447 Merisavuun on lämpimän ja viileän mielenkiintoinen yhdistelmä, joka herää entistä vahvemmin eloon ripauksesta K396 Safaria.

Kirkas lämmin keittiön keltainen seinä

Lämpimät vai kylmät sävyt
 

Jos kehräät lämpimille sävyille, voit valita joukosta F466 Pergamenttia, K396 Safaria ja L478 Tuulihaukkaa. Jos kallistut kylmiin sävyihin, löydät kokoelmasta V503 Talven, X447 Merisavun ja S440 Silkkitien, ja ehkä maustat ne häivähdyksellä mustaa X449 Lakritsia.

Minimalistinen valkoinen sivupöytä sinivihreän paneeliseinän edessä.

Valitse omat sävysi seiniin, kalusteisiin ja listoihin
 

Miltä näyttäisi esimerkiksi pehmeä X449 Lakritsi makuuhuoneen seinällä? Loisiko L478 Tuulihaukka olohuoneeseen rauhallisen ja samalla lumoavan tunnelman? Jos epäröit, aloita pienesti: yhdestä seinästä tai kalusteesta. Vaalea X447 Merisavu on raikas ja kiinnostava väri kalusteissa, kuulas S440 Silkkitie sopii seinien lisäksi jalkalistoihin. Kokoelman jokainen väri sopii kuitenkin mihin tahansa käyttötarkoitukseen, joten anna vaiston johdattaa juuri sinulle sopiviin värivalintoihin.

Kokeile kokoelman sävyjä kotona ja helpota värin valintaa

Colour Master -sovelluksella kokeillaan väriä seinään

Kokeile värikokoelman sävyjä seinillesi napin painalluksella
 

Color Now 2022 -värikokoelman sävyjä pääset kokeilemaan seinillesi virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Lataa Colour Master -sovellus >>

 

Valkoinen makuuhuone ja sävytestaus

Varmista sävy kotona Colour It -sävytestereillä tai A4-kokoisilla värimalleilla
 

Colour It -sävytesterin testipurkeilla voit koemaalata suoraan seinäpinnalle jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään.

Myös isompi ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat. Voit tilata molemmat kätevästi kotiisi verkkokaupastamme.

Tutustu Colour It -sävytestereihin >>
Tutustu A4-värimalleihin >>

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi