Colour It -sävytesteri

Colour It - sisämaalien sävytesteri

Kokeile haluamaasi sävyä juuri sille suunnitellussa tilassa ja varmistu etukäteen siitä, että saat haluamasi lopputuloksen.

Mietitkö sopivaa sävyä? Varmista sävy kokeilemalla sitä Colour It -sävytesterin avulla!

Sopivan sävyn valinta voi tuntua haastavalta värien runsauden joukosta. Sävytesterin avulla pääset kokeilemaan sävyä etukäteen jopa neliömetrin kokoisella alueella juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Suoraan seinäpinnalle maalattu maali toistaa värin ilman heijastuksia ja sen muutosta on helppo tarkastella eri vuorokaudenaikoina ja eri valaistusolosuhteissa.

Sävytesterit ovat tilattavissa kaikista Symphony-värikartan, Tunne Väri -värikartan ja Deco Grey -värikartan peittävistä sävyistä.

Savytesterit

Huom! Palvelu aukeaa erilliseen ikkunaan, joten huomioithan, että ponnahdusikkunat tulee olla sallittuna selaimessasi.

Voit tilata sävytesterin joko yhdessä tai kolmessa haluamassasi sävyssä:Yksi sävy

Sisältää 180 ml:n testipurkin täyshimmeää sisämaalia valitsemassasi sävyssä. Valitse haluamasi sävy ja tilaa testeri lähimpään Postin noutopisteeseen.

Hinta 6 € + toimituskulut 2,90 €
 

Savytesterit

Colour It -sävytesteri
Colour It -sävytesteri

Kolmen sävyn setti

Sisältää kolme 180 ml:n testipurkkia täyshimmeää sisämaalia valistemissasi sävyissä ja pensselin eli kaikki mitä tarvitset pienimuotoiseen koemaalaukseen. Valitse haluamasi sävyt ja tilaa testerit lähimpään Postin noutopisteeseen.

Hinta 13 € + toimituskulut 2,90 €
 

Savytesterit

Sävylupaus ja maalina onnistuminen
 

Tikkurilan lupaama 100% Sävylupaus tarkoittaa, että Tunne Väri -värikartalta valittu sävy sävytettynä Tikkurilan sisäseinämaaliin toistuu seinäpinnalla täsmälleen värimallin mukaisena – valaistusolosuhteista riippumatta.

Lupauksen takana on Tikkurilan ensimmäisenä maailmassa käyttöön ottama ainutlaatuinen värikarttojen valmistusteknologia, jossa Tunne Väri -lastut ja -kartta on maalattu Tikkurilan omalla värikarttamaalilla hyödyntäen samoja sävytyskaavoja ja -pastoja kuin seinämaalien sävytyksessä.

Maalatun pinnan värin aistiminen riippuu katsojan silmän herkkyydestä, valonlähteestä ja maalikalvon sisältämistä pigmenteistä. Maalinvalmistajat käyttävät erilaisia pigmenttejä tuotteissaan, ja näin kaksi värillistä maalattua pintaa voi näyttää eri sävyisiltä eri valmistajan maaleilla maalattuina. Valitsemalla siis Tikkurilan HarmonyJoker tai Remontti Ässä -sisäseinämaalin, voit huoletta inspiroitua värien maailmasta. Lopputulos kun tulee olemaan täysin värimallin näyttämän mukainen.
 

Savytesterit

Tunne Väri -kokoelma

Inspiroidu Tunne Väri -värikartan sävyistä

Suositusta Tunne Väri -sisävärikartasta löydät 216 peittävää väriä, joiden nimet luovat mielikuvia ja johdattavat valintaasi


Tunne Väri kokoelma

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi