Hyvä olla kotona - tikkurila
Hyvä olla kotona
Nyt on hyvä aika kääntää katse kotiin ja toteuttaa maalaushaaveet. Nyt on hyvä olla kotona.

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Nyt on hyvä olla kotona – lauseen kahdessa merkityksessä: nyt on syytä jäädä kotiin ja pitää etäisyyttä turvataksemme toistemme terveyden, mutta kodin tulee olla myös viihtyisä ja ihana paikka meille jokaiselle.

Lisääntyneen kotona oleilun myötä onkin hyvä aika kääntää katse kotiin ja toteuttaa ne maalaushaaveet, joille ei ole löytynyt aikaa, viimeistellä keskeneräiset projektit tai ihan vain löytää iloa ja voimaa remonttipuuhastelusta. Me Tikkurilalla haluamme auttaa ihmisiä viihtymään kotona.

Innostu ja onnistu

 

Askarruttaako jokin tulevassa maalausprojektissa?

Mietitkö sopivaa sävyä? Tilaa A4-kokoinen värimalli ilman toimituskuluja!

Omaan kotiin parhaiten sopivan sävyn valinta voi tuntua hankalalta. Helpota siis valintaasi A4-kokoisen värimallin avulla. Saat värimallien toimituskulut nyt ilmaiseksi 31.5. asti syöttämällä verkkokaupassa koodin HYVÄOLLAKOTONA4

TILAA ISO A4-VÄRIMALLI TÄSTÄ >>

Kysy Maalilinjalta

Kaipaatko ideoia ja vinkkejä maalausprojektiin? Maalilinja on aina valmiina auttamaan askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä puhelimitse 0201912002  tai lomakkeen kautta.

 

Värisuunnittelu apunasi ideoinnissa

Värisuunnittelijamme auttavat värien valinnassa laajan värikarttamateriaalin avulla ja apuvälineillä. Ota yhteyttä puhelimitse 020 191 2007  tai sähköpostitse varisuunnittelu@tikkurila.com

Kun et tee itse, on apunasi Tekijäpankki

Olipa edessäsi sitten talon maalausprojekti tai terassin kunnostus, löydät tekijäpankistamme luotettavat ammattilaiset hoitamaan projektin puolestasi.

TUTUSTU TÄSTÄ >>

Osallistu Hyvä olla kotona -arvontaan ja voita 100 € arvosta Tikkurilan maaleja!

Näin osallistut:

1. Ota video tai kuva kohteesta, joka kaipaisi maalausta.

2. Seuraa meitä Instagramissa @tikkurila_suomi.

3. Lataa kuva Instagram Storyysi, tägää siihen meidät @tikkurila_suomi ja lisää tarinaan haluamasi Hyvä olla kotona -GIF-animaatio, jonka löydät hakusanalla ”Tikkurila”.

4. Julkaise postaus Instagram Storiesissa ja tägää siihen @tikkurila_suomi.

Arvomme viisi voittajaa, joista kukin saa valita 100 € arvosta maaleja Tikkurilan valikoimasta. Palkinnot toimitetaan kotiin. Osallistumisaika on 18.5.–31.5.2020. Katso arvonnan säännöt täältä.

Innostu ja onnistu

Katso videolta, kuinka Modernisti kodikas -blogin inspiroiva Kerttu, iki-ihana Ikilomalla-tubettajaperhe Titta, Thomas ja Isla sekä Mimmit sijoittaa -yhteisön energinen kaksikko Pia-Maria ja Hanna toteuttivat maalaushaaveensa Tikkurilan maalauspaketin avulla.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.