N/a

Color Now 2019 -värikokoelma

Vuoden 2019 Color Now ‑värikokoelman inspiraationa toimi kauneuden löytäminen odottamattomasta paikasta. Optimismia huokuva värikokoelma heijastelee positiivista tulevaisuudenkuvaa. On aika käyttää värejä ja tehdä yllättäviäkin väriyhdistelmiä – juuri niin kuin haluat!

90-luku, flamingoparvet, mehukkaat hedelmät ja Miami. Vuoden 2019 Color Now ‑värikokoelma saa inspiraationsa aurinkoisista Karibian rannoista, värikkäistä trooppisista linnuista ja nostalgisen Tyttökullat-tv-sarjan maailmasta. 

Catwalkeilta ja messuilta tutut kirkkaat värit tuodaan nyt osaksi sisustusta. Syy tähän on varsin looginen. Pitkän ja harmaan minimalistisen kauden jälkeen kaipaamme kipeästi jotain uutta. On aika lisätä sisustukseen ripaus leikkimielisyyttä ja ottaa optimistisempi katse tulevaan.  

Vuoden 2019 Color Now ‑värikokoelma antaa mahdollisuuden leikitellä väreillä ja löytää uusia suosikkisävyjä. Kokoelma on suunniteltu erityisesti kahta päätrendiä, epätyypillisiä yhdistelmiä ja toisiinsa sulautuvia sävyjä, silmällä pitäen. Mieti yllättäviä väriyhdistelmiä ja sävy sävyyn -tyylillä toteutettuja asukokonaisuuksia ja sisustuksia. 

Ei ole mikään salaisuus, että yhteensointuvat värit näyttävät hyvältä yhdessä. Mutta myös yllättävien, jopa ristiriitaisilta tuntuvien värien yhdistäminen toisiinsa voi toimia todella upeasti. Erityisesti tätä haluaisimme nähdä enemmän vuonna 2019, sillä värien yhteentörmäys voi saada jotain suurta aikaan. Unohda säännöt ja muunna kitka eteenpäin työntäväksi voimaksi, sillä vastakohdat todellakin vetävät toisiaan puoleensa! 

Vuoden 2019 Color Now ‑värikokoelma

n/a
N/a

Punaiset

Punaisen sävyt sisältävät erittäin herkän, puuterimaisen vaaleanpunaisen sävyn H320 Magnolia, mehukkaan ja elinvoimaisen vuoden värin K319 Flamingo, rohkean ikonisen punaisen sävyn M319 Riutta sekä tumman, hienostuneen sävyn L418 Nektari
 

Keltaiset

Kokoelmassa on laaja valikoima keltaisen eri sävyjä. Lämmin ja hienovarainen F392 Kaakaovoi tarjoaa häivähdyksen keltaisesta. S302 Greippi on aurinkoinen ja rohkea, sinappisen keltainen L392 Dukaatti tuo lämpöä ja L396 Mehiläisvaha taittaa aavistuksen oranssiin. 

N/a
N/a

Siniset

Rauhoittavaa sinistä löytyy nyt kaikissa sävyissä. J426 Syreeni on pehmeän utuinen violetti.  Pehmeän kirkkaansininen J356 Taivas muistuttaa pilvetöntä taivasta, ja M354 Ara on perinteinen kuninkaallisen sininen sävy, johon löytyi idea ara-linnun sulkapeitteestä. L433 Atlantis on utuinen ja rauhoittava valinta. 
 

Vihreät

Kokoelmaan kuuluu neljä hyvin erilaista vihreän sävyä. L373 Smaragdi on kirkas ja voimakas vihreä, M386 Amazon muistuttaa tummaa sammalta. N439 Syvänne taas on hyvin tumma, lähes mustahko vihreä. G371 Kristalli on erittäin vaalea minttumainen sävy

 

Värikokoelman käyttäminen

Kokoelma keskittyy kahteen päätrendiin: sävy sävyyn ‑sisustamiseen ja epätyypillisten väriyhdistelmien rohkeaan käyttöön. 

Tutustu vuoden väriin K319 Flamingo >>>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi