Tikkurila Color now 2020 -värikokoelma

Color Now 2020 -värikokoelma

Vuoden 2020 Color Now -värikokoelman on kuratoinut suunnittelijakaksikko Juslin-Maunula yhdessä Tikkurilan väriasiantuntijan kanssa.  Värikokoelma inspiroi kokeilemaan yllättäviä ja ilahduttavia väripareja.

Inspiraatio vuoden 2020 värikokoelmalle löytyi designin ja muodin maailmasta, niin menneiltä vuosikymmeniltä kuin nykypäivästäkin.

“Lumoudumme eriskummallisista väriyhdistelmistä ja pyrimme haastamaan tapaa, jolla yleensä yhdistelemme värejä,” Juslin-Maunulan suunnittelijat kertovat.

Lopputuloksena syntynyt, kahdeksan väriä sisältävä värikokoelma, tuntuu uudelta ja tutulta samaan aikaan. Värikokoelmassa syvät ja tummat, sekä viileän raikkaat sävyt, yhdistyvät leikkisäksi kokonaisuudeksi. Jokaiselle löytyy jotakin, olitpa luonteeltasi seikkailija tai luottoväreihin tukeutuva sisustaja.

kokoelma tikkurila-color-now-2020
Vaaleaa ja raikaista

Tuo aurinko sisään herkullisen pehmeän vuoden värin H300 Lemonade saattelemana tai ihastu kesätaivaan vaaleansiniseen sävyyn H353 Lemmikki. Raikkaan vaalean vihreä Y383 Kurkku virkistää mieltä ja J407 Siesta, täydellisen murrettu lohenpunainen tuo mieleen kesän.

Syvät Sävyt

Tumma violetti tekee paluun sisustukseen eloisan N338 Villiruusun ja dramaattisen luumuisan M339 Tango sävyn muodossa. Kokeile miltä tummat sävyt näyttävät eri valaistuksessa tai eri tekstuureissa ja saat niiden eri puolet esiin.

Retron rakastajia hellii murrettu sinapinkeltainen L392 Dukaatti, joka muistuttaa 1970-luvusta.

 

Toteuta kodin muodonmuutos Color Now 2020 -väreillä >>

 

Tutustu Vuoden Väriin - H300 Lemonade >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi