colornow 2020

Color Now 2020

Color Now 2020 kutsuu meidät tarkastelemaan elämän valoisampaa puolta. Sen sijaan, että keskittyisimme vikoihin ja virheisiin, on aika vaihtaa näkökulmaa ja löytää arjen ja sen tilojen hopeareunus.

Monialainen suunnittelijaduo Juslin-Maunula on luonut Color Now 2020 konseptin yhteistyössä Tikkurilan kanssa. Konseptin lähtökohtana oli tavanomaisen muuttaminen taianomaiseksi. Jopa hieman tylsät, arkiset tilat voi muuntaa maagisiksi värien ja tekstuurien avulla.

”Värien avulla voidaan muuttaa koko tilan tunnelma. Maali on arkipäivän luksusta. Yhdellä maalipurkilla voi saavuttaa jo paljon,” Maunula sanoo.

Väriä, valoa ja tekstuuria

Color Now 2020 leikkii värien lisäksi myös valolla. Konsepti tutkii, miten valo vaikuttaa väriin ja miten kiiltävät ja himmeät pinnat reagoivat valoon. Tarkkaile kotiasi aamunkoitossa ja iltahämärässä ja huomaa kuinka eri yksityiskohdat korostuvat päivän eri hetkinä. Arjen kauneus on ympärillämme – jos vain osaamme katsoa.

Color Now 2020 rohkaisee meitä tarkastelemaan kotia uudesta näkökulmasta. Nyt jos koskaan on aika paljastaa kodin piilevä potentiaali ja ottaa siitä kaikki ilo irti. Värit ja tekstuurit ovat avain muutokseen, kun yhdistelet niitä omalla tyylilläsi.

Sanonta ”When life gives you lemons, make lemonade”, tiivistää hyvin Color Now 2020 tausta-ajatuksen. Hyödynnä sitä, mitä sinulla jo on, ja nauti siitä!

color now 2020 makuuhuone
vuoden väri on h300 lemonade
vuoden väri on h300 lemonade
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi