tummanharmaa seinä modernilla makramee-teoksella

Inspiroivia makuuhuonetyylejä Instagram-seuraajiltamme

Uusi väri seinälle, tyylikäs pääty ja kasa tyynyjä voi tehdä suuren muutoksen makuuhuoneen ilmeeseen. Tutustuimme Instagram-seuraajiemme tileihin ja löysimme upeita sisustusideoita makuuhuoneseen.
lilac colour wall and matching bed headboard

Sängynpääty ja seinä sävy sävyyn

Esimerkiksi puupaneelit ja sängynpääty saavat raikkaan ja modernin ilmeen, kun maalaat ne pastellisävyllä sävy sävyyn. Kokeile esimerkiksi violettia J426 Syreeniä, kuten @johannavaltanen teki tai ehkäpä voisit kokeilla Tikkurilan vuoden väriä Y354 Cumulusta. Täydennä kokonaisuus huolella valituilla taideteoksilla, kuivakukilla tai vaikka pellavalakanoilla.

Harmaanvihreä seinä ja sänky yhteensopivilla tekstiileillä

Värien harmoniaa

Lähes samanlaiset, mutta kuitenkin hieman erilaiset harmoniset sävyt sekoitettuna keskenään luovat rauhallisen tilan vaikkapa päiväunille. Kokeile yleisön suosikkia, harmaaseen taittuvaa vihreää V447 Serpentiiniä ja yhdistä se esimerkiksi salvianvihreisiin, kermanvärisiin ja beigeihin pussilakanoihin ja sisustustuotteisiin, kuten @varjojarannalla teki.

ruosteenpunainen seinä makuuhuoneessa

Inspiraatiota ulkotiloista

Täydellinen puulattia yhdistettynä ruosteenpunaineseen seinään @annikamon makuuhuoneessa luo aivan upean tunnelman. Paljon kasveja, kastelukannu ja navetan ovista inspiraation saanut sängynpääty tuovat hieman kesäistä, puutarhamaista ja raikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen, joka piristää jopa pimeimpään vuodenaikaan.

beigen sävyinen seinä boheemissa makuuhuoneessa

Boheemia tunnelmaa

Haluatko luoda oman piilopaikan hapsuilla, tupsuilla, kynttilöillä ja tunnelmavaloilla? Kokeile @ourchoys makuuhuoneen tyyliä. Kermaiset ja ruosteiset sävyt, sisustustyynyt printeillä ja kuvioilla vievät ajatuksesi kauas pois. Kun ykstyiskohtia on paljon, seinän väri voi olla rauhoittava ja lempeä – kokeile suosittuja beigen sävyjämme H484 Mulperi ja X459 Uni tai pehmeitä vaaleanpunaisia, kuten X420 Neito ja Y319 OmenankukkaTämä makuuhuone on täydellinen paikka rentoutumiselle – nappaa vaikkapa kupillinen lempiteetäsi ja ota rennosti.

tummanharmaa seinä modernilla makramee-teoksella

Tumma ja kutsuva

Miksi pedata sänky, kun voit jättää sen kutsuvasti petaamattomaksi? Tummat sävyt saavat makuuhuoneen tuntumaan kutsuvalta ja rauhoittavalta. Kokeile tummanharmaata seinää ja yhdistä siihen beigen, kuparin, ja ruosteen sävyjä. Moderni makramee-teos seinällä toimii kokonaisuudessa kiehtovana katseenvangistijana. Yksityiskohdat ovat vielä kiinnostavampia, kun ne yhdistää odottamattomalla tavalla: kuten tämä makramee-teos tai kuvan kaunis antiikkilamppu. Kurkkaa lisää inspiraatiota @xxnina4xx tililtä.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi