Joulupöytä lämpimän oranssin ja keltaisen sävyissä

Joulu sinun väreissäsi

Luo juhlatunnelmaa kestävällä tavalla pysymällä uskollisena värimaailmallesi ja käyttämällä olemassa olevia sisustusaarteitasi.

Vihdoin se on saapunut: lämmin ja tunnelmallinen joulusesonki. Joulun alla kuuluu keskittyä kunnolla itseensä ja läheisiinsä  tee siis asiat joulun alla omalla tavallasi ja muista ottaa myös rennosti.

Viihtyisä ja kotoisa joulutunnelma luodaan kestävästi käyttämällä kodissa jo olemassa olevaa värimaailmaa ja esineitä. Ei ole välttämättä tarvetta ostaa uusia sisustusesineitä, vaan voit koota tämän vuoden joulusisustuksen olemassa olevista aarteista ja sinua ilahduttavista väreistä.

Kerää rakkaimmat ja arvokkaimmat esineet pöydälle tai hyllylle, mausta niitä luonnonläheisillä yksityiskohdilla: kepeillä, kävyillä tai oksilla. Kauden hedelmät ja mausteet muuttuvat myös kauniiksi yksityiskohdiksi, kun ne asetellaan kynttilöiden ja kukkien kanssa. 

Joulupöytä lämpimän oranssin ja keltaisen sävyissä

Syvä oranssi

Näetkö kauneuden appelsiinin ja kuivattujen aprikoosien syvissä ja mausteisissa sävyissä tai pidätkö saviruukkujen ja maljakoiden luomasta maanläheisestä tunnelmasta? Kerää kaikki suosikkiyksityiskohtasi yhteen sisustusasetelmaksi ja istu alas nauttimaan joulun taiasta. Pehmeä rusehtava oranssi K396 Safari seinällä, luonnonmukaiset koristeet, kuten kuivatut appelsiiniviipaleet yhdistettynä sinulle arvokkaisiin esineisiin luovat kotiin minimalistisen joulutunnelman. Ainoa mitä enää tarvitsee tehdä on nauttia tunnelmasta.

Beige seinä, puinen tuoli ja maanläheinen sävymaailma ruokapöydällä

Beigeä estetiikkaa

Kaunis ja rauhallinen beige ansaitsisi enemmänkin ihastelua: se on klassinen, kodikas ja yksinkertainen sävy, joka on ajankohtainen myös lomakauden jälkeen. Luo klassiseen beigeen sisustukseen joulun tunnelmaa lisäämällä sekaan jouluisia elementtejä ja mausteita. Pieni nippu kasveja vangitsee kauden tunnelman.

Kotoisa mutta elegantti F466 Pergamentti ympäröi kodin kaikella lämmöllä ja rauhallisuudella. Kodin kauneimpia astioita ja koristeita käyttämällä sekä keräämällä koristeita esimerkiksi luonnosta, luot kotiin talven taikaa ympäristön huomioiden.

Tumma puinen hylly violetilla seinällä, jossa on sisustusesineitä

Violetti kuin hyasintti

Juuri oikea joulutunnelma syntyy käyttämällä värejä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Moderni ja raikas violetti, kuten J426 Syreeni, luo pehmeän mutta yllättävän juhlallisen joulutunnelman. Ei ole tarvetta hankkia mitään uutta, jos kokonaisuus koostuu esimerkiksi hyasintinoksasta, kävyistä tai mistä tahansa ikivihreästä oksasta suosikkikynttiläjalkasi vieressä. Kuten kuvasta näkyy, talven niukat auringonsäteet tuovat esiin kaikki J426 Syreenin vivahteet, muuttuen syvästä ja voimakkaasta sävystä kevyeen ja ilmavaan tunnelmaan. 

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi