Kaikki irti parvekkeesta – luo urbaani keidas

Kaikki irti parvekkeesta – luo urbaani keidas

Inspiroiva työtila, rento oleskelutila kahvikupposesta nauttimiseen ja kukoistava puutarha – pienikin parveke voi olla kaikkea tätä. On aika laittaa parveke kevätkuntoon!

Miksi et laajentaisi olohuonettasi ulos? Parvekkeella voit nauttia pilvettömästä taivaasta ja raikkaasta ulkoilmasta oman kotisi turvassa. Kutsu ystävä kahville nauttimaan auringon lämmöstä omaan salaiseen piilopaikkaasi. Ja jos kahvihetki venähtääkin pidemmiksi illanistujaisiksi, olette jo valmiiksi oikeissa asemissa auringonlaskun ihailua varten. 

Parveke jossa istutuslaatikoita

Suunnittele unelmiesi parveke 

Päivitä parvekkeesi uuteen uskoon antamalla vanhoille parvekekalusteillesi uusi, raikas maalipinta. Etsi värimaailmaan inspiraatiota kukista. Harkitse myös muusta sisustuksestasi uskaliaampien värien valitsemista, äläkä turhaan epäröi tarttua rohkeisiin sävyihin – nyt voit olla uskalias! 

Parveketuolien raikkaan keltainen maalipinta sai inspiraationsa auringonkukista. Sävy on S302 Greippi. 

Viimeistele päivitys lämpöä tuovilla tekstiileillä. Rento räsymatto parvekkeella luo kodikkaan tunnelman ja kutsuu nauttimaan parvekkeesta paljain jaloin. Muista, että pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. 

Parveke jossa maalattuja kalusteita
Parveke jossa nainen kastelee kukkia

Somista kasveilla 

Rehevä vehreys on ylellisyyttä. Somista kasveilla ja tee parvekkeestasi salainen puutarha valitsemalla suuria ulkokasveja. 

Ota kaikki irti urbaanista keitaasta ja anna kasveille kaksi tarkoitusta: syötävät kasvit toimivat sekä somisteina että ravinnon lähteenä. Puulaatikoiden ulkoasu ehostettiin myrkyttömällä Tikkurilan Patio Verso ‑puuöljyllä.

Nainen kastelee kukkia parvekkeella
kaunis parveke jossa kalusteita

Muodonmuutoksen toteutus 

Istutuslaatikot 

Hyvännäköiset istutuslaatikot ovat paitsi edullisia myös helppoja toteuttaa. Puiset laatikot käsiteltiin Tikkurilan Patio Verso ‑puuöljyllä harmonisen, yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi. Patio Verso on myrkytön ja siksi turvallinen valinta myös syötävien kasvien istutuslaatikoille. Käsittely paitsi näyttää hyvältä, se myös suojaa materiaalia kosteudelta. 

Parveketuolit 

Tuolien keltainen väri säteilee kilpaa auringon kanssa. Tuolit päivitettiin Unica Akvan sävyllä S302. Unica Akva soveltuu ulkokäyttöön ja käsitellyille metallipinnoille. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi