Idea for kids' room: stars

Idea lastenhuoneeseen: Tähdet, tähdet

Wau minkä taustan lempparivärillä maalattu tähti antaakaan selfieille ja omille videoille. Liitu-maalilla taiteiltuun tähteen voi piirtää ja kirjoittaa päivän fiilikset sekä muut muistettavat asiat.
lamp
box
Tyttö sinä olet tähti!

Seinä on maalattu kokonaisuudessaan Joker-maalin sävyillä Hyasintti X342. Joker on turvallinen ja hajuton sisustusmaali, joka soveltuu erinomaisesti lastenhuoneen maalaukseen.

Tähtikuvio on tehty Liitu-liitutaulumaalin sävyllä X370 Tiffany. Liitu-maalin voi sävyttää satoihin eri sävyihin ja se on helppo maalata. Voit ottaa liitutaulun käyttöön viikon kuluttua maalauksesta. Maalaa tähden ääriviivat Taika Glow -efektilakalla, jos haluat että tähtesi hohtaa myös yössä!

Huoneen kauniit rasiat maalattiin Taika Helmiäismaalin sävyillä 2076 Merkurius ja 2074 Venus. Koruritilä sai valkoisen pinnan Helmi KalustemaalillaF497 Paperi -sävyllä.

girl room
lastenhuoneidea
Näin toteutat idean

Katso videolta, miten tähti maalattiin!

Katso videolta, miten rasiat saivat helmiäishohtonsa!

Tarvikkeet

Huoneen seinän maalaamiseen kului Joker-maalia X342-sävyssä 2,7 litraa ja Liitu-maalia X370-sävyssä 1 litra. Aikaa maalaamiseen kului noin 3 tuntia.

VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi