isot vihreät kasvit sekä vaaleansininen hylly tiiliseinän edessä

Luo keväistä tunnelmaa kodin sisustukseen

Tulppaanit, raikkaat sävyt ja lisääntyvä valo saavat tilan kuin tilan tuntumaan keväiseltä. Näiden vinkkien avulla luot keväistä tunnelmaa kotisi sisustukseen.
olohuoneen vaaleat seinät sekä ruokailuryhmä

Tuplasti valoa koko huoneeseen

Vaaleat beiget sekä raikkaat valkoiset sävyt yhdistettyinä puuelementteihin muodostavat yhdessä raikkaan kokonaisuuden. Lisää sekaan muutama kevyt huonekalu, huolella valittuja sisustusesineitä sekä ripaus kultaa luodaksesi kuvassakin vallitsevan ilmavan tunnelman kotiisi. Kun keväinen valo tulvii ikkunoista sisään, seinien raikkaat sävyt kaksinkertaistavat huoneen valon määrän. Kuvan seinä on maalattu sävyllä TIKV Tikkurilan Valkoinen.

light colour wooden panel wall in bedroom

Trendikkäät puupinnat

Puupaneelit ovat nyt trendikkäitä, etenkin vaaleammissa sävyissä. Puu materiaalina luo mukavuutta ja lämpöä jokaiseen tilaan. Puinen sängynpääty tai koko paneeliseinä tuo ripauksen luonnonläheistä tunnelmaa sisätiloihin ja toimii samalla myös huoneen katseenvangitsijana.

isot vihreät kasvit sekä vaaleansininen hylly tiiliseinän edessä

Rakkaus kasveja ja kukkia kohtaan

Ennen kuin luonto puhkeaa kukkaan pitkän talven jälkeen, voit lisätä myös sisätiloihin hieman vihreitä ja kukkivia kasveja. Eloisat viherkasvit ja terrakottaruukut sopivat erityisen hyvin boheemiin sisustustyylin. Kuvan hylly on maalattu Tikkurilan sävyllä L491 Maininki ja taustalla näkyvä keltainen seinä sävyillä X394 Lakeus ja X457 Apatiitti.

keltaiset sävyt seinällä ja listassa

Aurinkoista tunnelmaa keltaisilla

Näinä aikoina tarvitsemme kaikki hieman iloa elämäämme, ja keltainen onkin yksi tämän vuoden trendikkäimmistä väreistä. Piristä kotiasi keltaisilla seinäpinnoilla tai lisää hieman maustetta tilaan keltaisilla yksityiskohdilla. Keltainen on monipuolinen väri, joka antaa täysin erilaisen tunnelman riippumatta siitä mitä keltaisen sävyä haluat käyttää. Voit valita vaikkapa pastellinkeltaisen, kirkkaan keltaisen tai tumman sinapinkeltaisen - valitse juuri sellainen keltaisen sävy, joka sopii tyyliisi ja ilahduttaa sinua. Kuvan seinä on maalattu sävyllä Tikkurila L396 Mehiläisvaha ja lattia sävyllä S302 Greippi

makuuhuone vaaleansinisen, pinkin ja lämpimän oranssin sävyillä

Ripaus väriä
 

Pimeän talven jälkeen on vielä entistäkin houkuttelevampaa lisätä hieman väriä kotiin – näkyköön väri sitten seinillä, huonekaluissa tai lakanoissa, verhoissa tai vaikkapa koristetyynyissä. Rauhoittava sininen Y354 Cumulus on Tikkurilan vuoden väri 2021. Se on parhaimmillaan esimerkiksi makuuhuoneen seinällä luomassa rauhoittavaa ilmapiiriä huoneeseen. Kurkkaa tästä lisää inspiraatiota siihen, miten tuot Color Now 2021 -värikokoelman värit kotiisi. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi