Harmoninen harmaa makuuhuone

Harmoniaa harmaalla makuuhuoneeseen

Muoti Mielessä –bloggaaja Anne Melanderin makuuhuone uudistui Tikkurilan suositulla sävyllä Laasti X487, joka luo kauniit kehykset monenlaiselle sisustukselle.
Lämmin harmaa löytyi nopeasti

Annen 12 neliön makuuhuone maalattiin täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla. Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin ja kattoihin. Täyshimmeä Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Sävy X487 Laasti löytyi Tikkurilan Tunne Väri -kartasta:

"Pidän Laasti-sävyssä myös sen ruskehtavaan taittavasta fiiliksestä. Meillä on paljon hiekan sävyjä kotona ja tämä harmaa istuu siihen värimaailmaan loistavasti. Makuuhuoneen tunnelma liukuu muuhun kotiin saumattomasti. "

Anne, Muoti Mielessä -blogi

harmaa seinä jonka edessä kasvi
harmaa makuuhuoneen seinä
Näin toteutat idean

Yhden seinän saa maalaten valmiiksi parissa tunnissakin.

Seinän maalaus

pese seinät maalipesulla ennen maalausta
ESITYÖT

1. Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

rajaa alueet teipillä
ESITYÖT

2. Hio kiiltävät ja kovat maalipinnat himmeiksi ja poista pöly pölyharjalla.

3. Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

sekoita maali hyvin ennen käyttöä
MAALAUS

4. Sekoita maali ja kaada telakaukaloon.

maalaa seinät telalla
MAALAUS

5.  Pintamaalaa huoneen seinä 1-2 kertaa täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla. Irroita maalarinteipit ennen kuin maali ehtii kuivua.

Puhdista työvälineet vedellä ja saippualla tai Tikkurilan Pensselipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti.

Muoti mielessä blogger

IDEAN TOTEUTTAJA: Muoti mielessä

Muoti mielessä -blogi on kuin kirjoittajansa itse – klassinen ja vaalea skandikaunotar. Anne sisustaa, kokkaa, rakastaa kauniita vaatteita ja nautiskelee arkielämästä. Blogi antaa vinkkejä ja inspiraatiota arkipuuhiin, rennosti ja mutkattomasti.

Lue Annen mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi