Harmoniaa harmaalla makuuhuoneeseen
Muoti Mielessä –bloggaaja Anne Melanderin makuuhuone uudistui Tikkurilan suositulla sävyllä Laasti, X487. Nimensä mukaisesti Laasti on laastinsävyinen harmaa, joka luo kauniit kehykset monenlaiselle sisustukselle.
Lämmin harmaa löytyi nopeasti

Annen 12 neliön makuuhuone maalattiin täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla. Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin ja kattoihin. Täyshimmeä Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Sävy X487 Laasti löytyi Tikkurilan Tunne Väri -kartasta:

"Pidän Laasti-sävyssä myös sen ruskehtavaan taittavasta fiiliksestä. Meillä on paljon hiekan sävyjä kotona ja tämä harmaa istuu siihen värimaailmaan loistavasti. Makuuhuoneen tunnelma liukuu muuhun kotiin saumattomasti. "

Anne, Muoti Mielessä -blogi

Näin toteutat idean

Yhden seinän saa maalaten valmiiksi parissa tunnissakin.

Seinän maalaus

ESITYÖT

1. Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

ESITYÖT

2. Hio kiiltävät ja kovat maalipinnat himmeiksi ja poista pöly pölyharjalla.

3. Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

MAALAUS

4. Sekoita maali ja kaada telakaukaloon.

MAALAUS

5.  Pintamaalaa huoneen seinä 1-2 kertaa täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla. Irroita maalarinteipit ennen kuin maali ehtii kuivua.

Puhdista työvälineet vedellä ja saippualla tai Tikkurilan Pensselipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti.

IDEAN TOTEUTTAJA: Muoti mielessä

Muoti mielessä -blogi on kuin kirjoittajansa itse – klassinen ja vaalea skandikaunotar. Anne sisustaa, kokkaa, rakastaa kauniita vaatteita ja nautiskelee arkielämästä. Blogi antaa vinkkejä ja inspiraatiota arkipuuhiin, rennosti ja mutkattomasti.

Lue Annen mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.