Kerro se liidulla
Sisustusbloggaaja Varpunen maalasi makuuhuoneeseensa koko seinän sävytettävällä Liitu-liitutaulumaalilla. Enää ei tarvitse tyytyä mustaan tai vihreään liitutauluun!

Värisävyksi valikoitui kaunis harmahtava roosa, X465 Breksia. Seinä maalattiin täyshimmeäksi Tikkurilan Liitu-maalilla, joka on helppo levittää. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi Susanna maalasi seinän kolmeen kertaan.

"Meille tuli todella kaunis harmahtava malva. Juuri nappi – tuo väriä, muttei määrää, ja on valkoisen ja puun rinnalla tarpeeksi neutraali vielä muille sisustusväreille."

Seinän maalaus on helppo toteuttaa ja Susanna maalasi liituseinän viikonlopun aikana. Seinälle päästiin piirtämään noin viikko kuivumisen jälkeen.

Vaalea pöytä sointuu kauniisti seinän sävyyn!
1. PUHDISTA

Pese aikaisemmin maalattu seinä Maalipesulla etiketin ohjeen mukaan.

2. RAJAA

Rajaa maalattava alue maalarinteipillä

3. SEKOITA

Sekoita Liitu hyvin ennen käyttöä ja maalaa siveltimellä reunat.

4. MAALAA

Levitä lyhytnukkaisella telalla Liitu-maali kaksi kertaa. Anna kuivua maalauskertojen välissä. Poista teipit viimeisen maalauksen jälkeen, ennen kuin maali kuivuu. Pese työvälineet vedellä tai Pensselipesulla.

IDEAN TOTEUTTAJA: Susanna Vento

Helsinkiläinen sisustussuunnittelija,  stailisti ja toimittaja Susanna Vento on tullut tunnetuksi suositusta Varpunen-blogistaan ja OK - omin käsin sekä Green Home Book -kirjasta. Ihastu Susannan luovaan ja ajattomaan tyyliin Varpunen-blogissa, josta löydät tyylikkäitä toteutuksia pienelläkin rahalla ja vaivalla.

Lue Susannan mietteet projektista blogissa

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.