kennokuvio seinällä

Maalaa kennokuvio murretuilla sävyillä pukeutumistilaan

At home -blogin Jaana maalasi tyylikkään kuusikulmaisen kennokuvion vaatehuoneen seinään. Näin toteutat päivässä Jaanan tavoin kennokuviomaalauksen seinälle.
Kennokuvion värisävyt löytyivät isojen A4-värimallien avulla

Seinän sävyiksi valittiin harmoninen harmaan skaala ja piristykseksi vaaleanpunaista. Jaana halusi pukeutumistilan seinien sävyksi neutraalin vaalean harmaan Y487 Piazzan ja värin valinta varmistui Tikkurilan ison A4-värimallin avulla. Kuvioihin löydettiin intensiivisemmät sävyt: M499 MantteliK499 Graniitti ja Y411 Pirtelö. Seinämaaliksi valikoitui täyshimmeä Harmony-sisustusmaali.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.

TILAA ISO A4-VÄRIMALLI TÄSTÄ >> >>

Tikkurilan A4 värimallit helpottavat värien valintaa
maalattu kennokuvio vaatehuoneen seinässä
Vaatehuone ennen ja jälkeen muutoksen

Valkoinen vaatehuone muuntui trendikkääksi pukeutumistilaksi ajankohtaisella kenno-kuviolla ja murretuilla sävyillä.

"Olin nimittäin jo pidempään haaveillut hexagon kuvion maalaamisesta, kulahtaneen tapetin poistamisesta ja sen lisäksi täydellisen vaaleanharmaan löytymisestä ja voinpa kertoa, että kaikki nämä toiveet toteutuivat..! Näyttävä graafinen kuvio pehmeillä sävyillä koristaa nyt pukeutumishuoneen seinää."

VAATEHUONE ENNEN
VAATEHUONE ENNEN
VAATEHUONE JÄLKEEN
VAATEHUONE JÄLKEEN
Näin toteutat idean

Maalaa ensin seinä kokonaan haluamaasi sävyyn.  Sen jälkeen tee rajaukset ja maalaa kuviot täydentävillä sävyillä. Kauniin kuvion toteutat yhdessä päivässä.

Seinän maalaus

pese seinä ennen maalausta
1. PUHDISTA JA SUOJAA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua. Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä

sekoita maali ennen käyttöä
2. MAALAA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä 2 kertaan. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Koristemaalaus

rajaa seinä teipillä ja maalaa telalla
3. RAJAA JA MAALAA

Piirrä ensin mallia käyttäen lyijykynällä hennot ääriviivat ja teippaa kuvion reunat. Mallina Jaanalla oli kennon muotoinen hylly.

Sekoita kuvioihin käytettävät maalit ja maalaa kuviot helposti Harmony-maalilla kapeampaa yleistelaa käyttäen.

poista teipit ennen kuin maali kuivuu
4. VIIMEISTELE

Ota teipit pois heti maalaamisen jälkeen, niin saat siistin lopputuloksen.

Jaana at Home blogger

IDEAN TOTEUTTAJA: Jaana at Home

At home on Jaana Karhun sisustus- ja lifestyleblogi, jonka ydin on ”kotona” ja kauniissa arjessa. Blogissa seurataan oman kodin sekä asiakaskohteiden sisustamista, jaetaan DIY ideoita ja kirjoitellaan rennolla otteella. Blogi täynnä inspiraatiota, elämää ja kaikkea kaunista.

Lue Jaanan mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi