Idea makuuhuoneeseen: Sängynpäädyn uusi sävy
MUTSIS ON. -blogin Emilia raikasti makuuhuoneen sängynpäädyn vaaleanvihreällä. Näin toteutat Emilian tavoin nopean muutoksen muutamassa tunnissa makkariin.
Heleä vihreä valittiin ison A4-värimallin avulla

Emilia uskalsi valita vaalean vihreän Y383 Kurkku -sävyn Tikkurilan ison A4-värimallin avulla. Aiemmin valkoinen seinä sai uuden ilmeen Harmony-sisustusmaalilla, joka luo sametinhimmeän pinnan makuuhuoneen seiniin. Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet ja vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.

Tilaa iso A4-värimalli tästä >>

Näin toteutat idean

Maalaat makuuhuoneen yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa. 

Seinän maalaus

1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos joudut tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

3. MAALAA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä telalla 2 kertaan. Jatkovarsi helpottaa työtä. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Idean toteuttaja: MUTSIS ON.

"Olen Emilia, 24 -vuotias turkulainen äiti kahdelle ihanalle lapselle. Olen intohimoinen tasa-arvon puolestapuhuja, raadollisen rehellinen kirjoittaja ja totaalinen suklaa-addikti. Rakastan kaikkea kaunista, eikä elämä mielestäni maistu miltään ilman rajojen rikkomista ja riskien ottamista!"

Lue Emilian mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.