Äiti ja tytär leikkimässä lastenhuoneen sängyllä

Moderni sisustus lastenhuoneeseen

Luo lastenhuoneeseen moderni ja kestävä sisustus, joka miellyttää lastasi sekä nyt että tulevina vuosina.

Värien lisäksi lapset rakastavat dinosauruksia, eläimiä ja kaikenlaisia ​​hauskoja hahmoja. Niiden maalaus seinälle ei kuitenkaan ehkä ole se kestävin valinta, sillä lapset kasvavat nopeasti ja kyllästyvät helposti. Siksi hienovaraisten värien valinta saattaa olla parempi ja pitkäikäisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi erilaisten hahmojen maalaaminen seinille. Lue, miten teet valinnan, jota lapsesi rakastaa sekä nyt että tulevina vuosina.

Vihreät seinät

Valitse tunnelma

Modernin lastenhuoneen luominen alkaa pohtimalla käytännöllisiä, toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tarvitse unohtaa, vaan ne voi toteuttaa myös hieman hillitymmin. Sisustamista aloittaessa kannattaa ensin päättää millaista tunnelmaa huoneeseen hakee, sillä tunnelma kertoo huoneen tarinaa.

Tunnelmaan perustuva sisustus antaa lapsen mielikuvituksen kulkea vapaasti ilman, että seinälle tarvitsee maalata tiettyä hahmoa. Sen sijaan voit toteuttaa asioita hieman hillitymmin, kuten maalaamalla vuoria X344 Menuetilla tai geometrisia muotoja N485 Alppimajalla tekemättä siitä liian ilmeistä ja kuitenkaan unohtamatta mielikuvitusta. Modernissa lastenhuoneessa voi kyllä olla seinämaalaus aiheineen, mutta muista, että hienovaraisen teeman valitseminen on aina kestävämpi vaihtoehto.

Lapsi kiinnittämässä piirrustuksia vaaleanpunaisiin seiniin

Valitse pääväri

Värit kuuluvat lastenhuoneeseen, mutta joskus lapset voivat jäädä jumiin yhteen suosikkiväriin. He saattavat ihailla kirkkaita neonoransseja tai kiiltäviä vihreitä sävyjä, mutta parissa kuukaudessa mielipide on jo muuttunut. Aikuisen avulla lapsi oppii ajattelemaan sisustusta kestävällä tavalla.

Helppo lähestymistapa on valita yksi pääväri, jonka ympärille tunnelma luodaan. Voit lisätä perusväriin vaaleita sävyjä, jotka luovat rauhallisen tunnelman.

Lastenhuoneen seiniä maalattaessa riittää, että keskitytään yhteen tai kahteen maalattavaan alueeseen, jotka luovat koko huoneen tunnelman. Voit myös kokeilla yhdistää muutamaa väriä yhteen tai antaa huonekalun loistaa yhden seinävärin edessä, kuten roosan H417 Näsiän. Jos haluat käyttää intensiivistä väriä, sinun ei tarvitse välttämättä maalata koko seinää.

Seinien lisäksi esimerkiksi verhot ja päiväpeitteet ovat hyviä paikkoja tuoda huoneeseen väriä. Voit lisätä eloa myös käyttämällä erilaisia kuvioita ja tekstuureja.

Oranssiksi maalattu lastenhuone ja säilytyskaappi

Luo hauskoja kerroksia

Usein lastenhuone on jo valmiiksi värikäs, vaikka seinillä ei olisi kirkkaita värejä. Lelut luovat värien sateenkaaren ja tuovat jo itsessään huoneeseen värikkäitä elementtejä.

Ulottuvuuksien luominen eri väreillä on leikkisä tapa tuoda eloa huoneeseen ja erinomainen tapa saada tilasta kaikki irti. Voit esimerkiksi jakaa tilan värien avulla siten, että leikkialue ja makuutila tuntuvat eri tiloilta. Yhdistä kontrastivärit toisiinsa, kuten hienovarainen vihreä M449 Luola ja vaaleanpunainen J407 Siesta.

Värien lisäksi voit luoda tiloja kalusteiden tai erilaisten elementtien avulla. Luo vaikkapa lattialle viihtyisä kulmanurkkaus tyynyjen avulla.

Moderni lastenhuone vihreillä seinillä

Vaali luontoa

Lapset ovat elementissään luonnossa, joten miksi et toisi luontoa myös heidän huoneeseen? Luonnonläheisyys luo täydellisen tunnelman lastenhuoneeseen, sillä se yhdistää trooppisen viidakon seikkailunhaluisuuden, villieläimet ja kasvit. Viidakon tuntua voi luoda valitsemalla väripalettiin vihreää ja ruskeaa, joiden avulla tuntuu kuin olisi luonnossa. Sekoita esimerkiksi vihreää S451 Majaa keltaiseen K396 Safariin herättääksesi viidakon eloon.

Modernin tilan luominen lapselle voi olla seikkailu sinänsä. Kun annat lapsesi kaivautua mielikuvitukseensa, voit yhdessä luoda huoneen, joka kiinnostaa häntä, sopii muun kodin tyyliin ja on pitkäikäinen.

Käytetyt sävyt

Turvalliset maalit lastenhuoneeseen

Kun valitset oikeaa maalia lastenhuoneeseen, kiinnitä erityistä huomiota tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen. Sisäilmaa puhdistava täyshimmeä Harmony Clean Air, himmeä Joker ja täyshimmeä Harmony ovat ympäristömerkittyjä seinämaaleja, joilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus, mikä tekee näistä erinomaisen vaihtoehdon lastenhuoneeseen. Huonekalumaaleilta Helmi 10 ja Helmi 30 löytyy M1-sertifikaatti ja Joutsenmerkki, eli ne täyttävät myös lelujen pintakäsittelylle asetetut tiukat vaatimukset.

KURKKAA LISÄÄ IDEOITA LASTENHUONEESEEN
INSPIROIDU
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi