vaalean roosan värinen olohuoneen seinä

Maalaa olohuone utuisella roosalla

Marja Musta Ovi -blogista maalasi aiemmin vaalean olohuoneen huurteiseen roosan sävyyn. Herkkä vaaleanpunainen nude on tyylikkäästi yhdistetty skandinaavisiin sävyihin: valkoiseen, harmaaseen ja mustaan sekä vaaleaan puuhun.
Sametinhimmeä pinta kruunaa lopputuloksen

Marja löysi X420 Neito -sävyn Tikkurilan Tunne Väri -kartasta. Seinämaaliksi valikoitui täyshimmeä Harmony-sisustusmaali, joka on kiiltoasteeltaan oiva valinta tyylikkääseen olohuoneeseen. Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa ja maali häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.

Tilaa iso A4-värimalli tästä >>

ison värimallin vertaaminen seinään
roosan sävyinen olohuone
roosan sävyinen olohuone
roosan sävyinen olohuone

Olohuone ennen ja jälkeen muutoksen

OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE JÄLKEEN
OLOHUONE JÄLKEEN

Näin toteutat idean

Uudistat olohuoneen ilmeen maalamalla jopa parissa tunnissa!

Seinän maalaus

pese seinät ennen maalausta
1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

suojaa lattia j amuut pinnat ennen maalausta
2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

sekoita maalia ennen käyttöä
3. SEKOITA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja kaada maalia muovipussilla päällystettyyn telakaukaloon. Näin mahdollisesti jäljelle jäänyt maali on helppo kaataa takaisin purkkiin.

maalaa seinät telalla
4. MAALAA

Maalaa seinä 2 kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Lue Maalilinjan neuvot tasaisen seinäpinnan maalaamiseen >>

Musta ovi blogger Marja

IDEAN TOTEUTTAJA: Musta Ovi -blogin Marja

Sisustusblogi, rakentamisblogi, designblogi Musta ovi muotoutui haaveesta asua keskellä unelmaa, loft-henkisessä skandimodernissa talossa ripauksella tanskalaista särmää. Marjan blogi tarjoaa uutta inspiraatiota ja intoa kokeilla. Kaunis ei läheskään aina tarkoita kallista, kuuluu kirjoittajan motto.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi