Puuterinvärinen olohuoneen seinä mustilla aksenteilla

Olohuone mustasta nudeen

Nuapurissa-blogin Marun dramaattinen musta seinä koki täydellisen muutoksen kun uudeksi sävyksi valikoitui hempeän lämmin Pirtelö.
Himmeä, puuterinpunainen lopputulos

Nuden ja vaalenpunertavan sävyihin taittava Pirtelö on kaunis tausta monille muille sisustuksen sävyille. Tunne Väri -värikartan sävy Pirtelö Y411, toistuu täsmälleen samanlaisena seinässä kun se sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaliin.

Seinät maalattiin Harmony-sisustusmaalilla, jolloin lopputulos on himmeän pehmeä.

värimallin vertaaminen seinään
puuterinroosat olohuoneen seinät
puuterinroosat olohuoneen seinät

Olohuone ennen ja jälkeen muutoksen

"Mustan seinän katoaminen olohuoneesta muutti täysin koko tilan tunnelman. Sinäänsä se ei ole mikään ihme, sillä mustaa seinää lähti olohuoneesta aika monen neliön verran. Ihmeellistä on tosin se, että vanha sisustus solahti uuteen seinään oikein mainiosti! "

Maru, Nuapurissa-blogi

OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE ENNEN
OLOHUONE JÄLKEEN
OLOHUONE JÄLKEEN

Näin toteutat idean

Maalaat makuuhuoneen yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa.  

Seinän maalaus

pese seinät ennen maalausta
1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

suojaa muut pinnat ennen maalausta
2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos joudut tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

maalaa seinät telalla
3. MAALAA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä 2 kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Nuapurissa blogger

IDEAN TOTEUTTAJA: Nuapurissa

Nuapurissa blogissa keskitytään sisustamiseen unohtamatta kuitenkaan pikkulapsiperheen arkea ja savolaisen lupsakkaa otetta elämään. Blogia kirjoittaa lähes kolmekymppinen Maru - yrittäjä, äiti ja antivisuaalisen miehen vaimo.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi