Harmaa terassi, jossa paljon viherkasveja

Tuo luonto terassillesi

Kasvata oma puutarha ja tuo luonto terassillesi erilaisten viherkasvien, yrittien ja luonnonmateriaalien avulla.
Nainen istuttamassa kasveja terassilla

Oma vehreä puutarha omalla terassilla, parvekkeella tai pihalla luo rauhoittavaa ja luonnonläheistä tunnelmaa suoraan kotiovellesi. Tunnelma syntyy helposti tuomalla kasveja, kukkia, yrttejä ja muita luonnonelementtejä terassille näin sinulla on rauhoittava rentoutumispaikka paikka omassa kodissasi.

Olipa ulkotilasi sitten kuinka pieni tahansa, ota siitä kaikki irti – myös pienempään tilaan on mahdollista luoda luonnontuntua kasvien ja luonnonmateriaalien avulla.

Syötäviä kasviksia ja yrttejä omalta terassiltasi

Erilaisten kasvien avulla on mahdollista tehdä terassista vehreä ja kukoistava. Pienikokoinen kasvihuone auttaa sinua pidentämään kasvukautta. Kun käytät aikaa ja näet hieman vaivaa yrttien ja vihannesten kasvattamiseen, löydät aivan oven takaa myös tuoreet raaka-aineet niin aamupalalle kuin päivällisellekin.

Kun kasvihuone on löytynyt muista, että myös kasvihuoneen pinnat on hyvä suojata, jotta sen ilme pysyy raikkaana ja pinnat kestävät vaihtelevia sääolosuhteita. Patio Pihakalustemaali on helppokäyttöinen tuote, joka sopii sekä puisten että metallisten puutarhakalusteiden maalaukseen. Se voidaan sävyttää laajaan värivalikoimaan, joten voit valita kasvihuoneellesi juuri sellaiset värit kuin haluat.

Pieni kasvihuone terassilla
Käsitelty istutuslaatikko terassilla

Jalalliset istutuslaatikot sopivat täydellisesti vihanneksille ja yrteille. Istutuskäytössä käytännöllisyyden lisäksi korkeat kasvatuslaatikot ovat myös visuaalisia elementtejä terassilla. Puiset kasvilaatikot voidaan käsitellä vesiohenteisella Patio Versolla -puuöljyllä, joka suojaa puuta kosteudelta ja lialta. Tuote on erityisen turvallinen syötävien kasvien kasvattamiseen käytettävien istutuslaatikoiden puuosien käsittelyyn.

Sisusta terassisi mukavuutta ja luonnonmateriaaleja ajatellen

Kasvien ja kukkien lisäksi myös muut luonnonmateriaalit lisäävät luonnonläheistä tunnelmaa. Kokeile esimerkiksi pinota kauniita kiviä koristeeksi. Sisustuksessa luonnonmateriaalien, kuten rottingin, pajun ja puun valitseminen saa terassin sulautumaan luontoon.

Suojataksesi terassia auringolta, sateelta ja muilta säävaihteluilta kaipaavat terassilaudat ja puiset puutarhakalusteet huoltoa. Kalusteet voidaan käsitellä esimerkiksi sävytettävällä Valtti Plus Wood Oililla. Terassilaudat taas saattavat tarvita öljykäsittelyä 1-3 vuoden välein olosuhteista riippuen. Terassilautojen käsittelyyn sopivat Valtti Plus Terrace Oil (kolme valmisväriä ruskea, kelonharmaa ja musta) sekä sävytettävä Valtti Plus Wood Oil. 

Nainen kastelemassa kukkia terassilla
KAIKKI MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ TERASSIN JA PIHAN MUIDEN PINTOJEN HUOLTAMISESTA
Pihan pintojen huolto-opas

Kaipaatko inspiraatiota ja vinkkejä terassin ja ulkotilojen pintojen käsittelyyn?

Tilaa Tikkurilan uutiskirje saadaksesi vinkkejä ja inspiraatiota ulkomaalauskauteen liittyen.

Tilaa uutiskirje
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi