Tummansininen seinä työhuoneessa
Hillityn tyylikäs juju työhuoneen seinään
Joskus pieni idea kasvaa koko huoneen katseenvangitsijaksi. Työhuoneen seinään tehty hillityn elegantti valumaefekti tuo tilaan mielenkiintoa ja leikittelevää ajankohtaisuutta. Katse kiinnittyy työskentelyn lomassa valumiin, joista toinen on toistaan pidempi ja toinen pulleampi. Kenties luovuus lähtee tässä työhuoneessa lentoon aivan uudella tavalla?

Aksenttisävyllä toteutettu valumaefekti on helpompi toteuttaa, kuin miltä aluksi voisi vaikuttaa. Valuma kannattaa sijoittaa hieman seinän keskilinjaa ylemmäs, jolloin koko huone tuntuu korkeammalta. Siro ja graafinen efekti tuo huoneen ilmeeseen trendikkyyttä ja sävyn valinnassa voi käyttää luovuutta! Voimakkaat kontrastit tuovat draamaa, siinä missä romantikko valitsee heleät sävyt tai vaikkapa helmiäismaalin.

Trendikkäät sinisen sävyt sopivat myös työhuoneeseen erinomaisesti. Sininen rauhoittaa ja viilentää tunnelmaa, joten luovuus saa virrata vapaasti. Valitsemalla sävyt samasta väriperheestä vaikutelma säilyy harmonisena. Suuret kontrastit tekevät samasta efektistä voimakkaamman.

Valitsimme ideaan täyshimmeän Harmony-sisustusmaalin, joka toistaa värit syvinä ja täyteläisinä. Täyshimmeä pinta tuo ilmeeseen hienostunutta tunnelmaa. Harmony sävytettiin N429 Denim ja S431 Delft sävyillä.

Näin toteutat idean

Seinän maalaukseen aikaa ei kulu päivää kauempaa. Seinän kuivuttua valumaefekti syntyy nopeasti kapeasuisen muovipullon avulla.

1. MAALAA

Maalaa koko seinä Harmony-sisustusmaalin sävyllä N429 Denim. 

2. TEE VALUMAEFEKTI

Vedä noin 200cm korkeuteen vaakaviiva vatupassia käyttäen. Tämä rajaus on valuman alkupiste, joten voit sijoittaa sen myös muuhun haluamaasi korkeuteen. 

Vedä leveä maalarinteippi vaakaviivan yläpuolelle.

Kaada Harmony-maalia sävyssä S431 Delft puhdistettuun kapeasuiseen muovipulloon ja ohenna sitä noin 10% vedellä. Valuta maalia aloittaen hieman teipin yläpuolelta muovipulloa kevyesti puristaen. Etene teippiä pitkin koko seinän halki. Poista teippi.v

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.