Voittamattomat joka säällä

Talon maalaus onnistuu parhaiten, kun sinulla on käytössäsi asianmukaiset ja laadukkaat työvälineet, maalauskohteeseen sopivat tuotteet sekä hyvät ohjeet.
Valitse vain parasta puutalollesi

Korkealaatuiset tuotteet ja oikein tehty pintakäsittely takaavat talosi arvon säilymisen. Pidä siis huolta talostasi ja suojaa se Tikkurilan huippulaatuisilla tuotteilla. Ne kestävät auringonpaistetta, sadetta ja lumipyryä vuodesta toiseen. 

Tartu rohkeasti siveltimeen ja kaunista talosi Tikkurilan huippulaatuisilla tuotteilla. Ne kestävät aikaa ja elämää. 

Modernin puutalon valinta

Ultra Classicissa on käytetty alan viimeisintä vesiohenteista maaliteknologiaa. Maalikalvo pysyy joustavana myös pakkasessa ja myötäelää puun mukana sideaineena käytetyn polyakrylaatin ansiosta. Puolihimmeä Ultra Classic soveltuu tehdaspohjamaalattujen ulkoverhouslautojen pintamaalaukseen sekä myös huoltomaalaukseen. Muista myös himmeä Ultra Matt. 

Tutustu Ultra Classiciin >>

Perinteisille puupinnoille jo vuodesta 1965

Pika-Teho on vesiohenteinen talomaali uusiin, teollisesti pohjamaalattuihin tai aiemmin öljy- tai akrylaattimaaleilla maalattuihin ulkolaudoituksiin. Sen pitkä kestoikä merkitsee monta huoletonta asumisvuotta talollesi. Pika-Tehon himmeä kiilto sopii suomalaiseen maisemaan. 

Tutustu Pika-Tehoon >>

Jättää puunsyyt vinhasti näkyviin

Vinhalla sivelet helposti puolihimmeää, alustan mukaan elävää suojaa niin lauta- kuin hirsipinnoille. Uusille tai aiemmin käsitellyille puupinnoille. Vinha on kehitetty puujulkisivuille kestämään Suomen ääriolosuhteita. Sen pinta joustaa ja elää alustan ja vuodenaikojen mukaan. 

Vinha on kasvanut uusiin mittoihin, osallistu nyt arvontaan ja voit voittaa huippuluokan television sekä Huuhkajien fanituotteita. Kannustetaan yhdessä Suomi voittoon 2021.

Tutustu Vinhaan >>

Kuultavaa suojaa lamellihirsille ja lautapinnoille

Valtti Plus Keston uudentyyppinen sideaine, UV-suojaus ja Super Color -sävyt antavat ennennäkemättömän hyvän säänkestävyyden seinäpintojen kuultavien tuotteiden sarjassa. Käyttökohteina ovat mm. lautajulkisivut ja -rakenteet sekä lamellihirsipinnat.

Tutustu Valtti Plus Kestoon >>

Maalaa talosi 2020-luvulle

Ulkovärin valinta askarruttaa monia ulkomaalausta suunnitellessa. Ulkoväritys on usein sisäväritystä suurempi haaste ja siinä tehdyt virheet näkyvät myös muille. Värin valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa, sillä valinta tehdään vuosiksi eteenpäin. 

Olemme koonneet sinulle Tikkurilan väriasiantuntijan avulla vinkit trendikkääseen värinvaihtoon. 

Lue lisää ulkomaalauksen väritrendeistä >>

ENNEN MUUTOSTA
MUUTOKSEN JÄLKEEN
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.