Sokkelin käsittely

Huolella käsitelty sokkeli on pitkäikäinen ja viimeistelee talosi ulkonäön. Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sokkelin käsittelystä.

Viimeistelty sokkeli luo arvokkaan perustan talollesi

Viimeistele talosi ulkonäkö siistillä sokkelilla ja suojaa se Tikkurilan huippulaatuisilla tuotteilla. Korkealaatuiset tuotteet ja oikein tehty pintakäsittely takaavat, että sokkeli pysyy kuivana ja osaltaan suojaa rakennuksen perustusta. Pintakäsitelty sokkeli antaa talolle ryhtiä ja tyylikkään ilmeen sekä talolle yhtenäisen ulkonäön.

Muista aina ennen sokkelin käsittelyä, että sokkeli on ensin pestävä huolellisesti. Huomaa, että sokkelin käsittely tehdään aikaisintaan yhden lämmityskauden jälkeen.

Varmista sopiva sävy sokkelille mallipalojen avulla

Löydät verkkokaupasta värin valinnan avuksi myös myymälöissäkin esillä olevat 74 x 120 mm kokoiset mallipalat sokkeleille. Varmista niiden avulla sokkelille sävy, joka sopii sekä talon julkisivun sävyyn että sen ympäristöön.

Valitse vain parasta sokkelisi pintaan

Yki Sokkelimaali: täyshimmeä kestävä sokkelimaali

Sävytettävä, täyshimmeä sokkelimaali uusien ja vanhojen sokkeleiden suojaukseen. Suojaa pintoja sääolosuhteilta ja pitää veden ulkona rakenteesta kuitenkin päästäen vesihöyryä ulos. Maalattu pinta ehkäisee homeen kasvua ja pysyy puhtaana pidempään.​

Tutustu tuotteeseen

Yki Rouhepinnoite: vesiohenteinen karkea ja peittävä sokkelipinnoite

Hyvin peittävä rouhepinnoite on suunniteltu erityisesti uusille ylitasoitetuille harkkopinnoille sekä betonipinnoille. Rouhepinnoite estää kosteuden tunkeutumisen rakenteeseen ja on vesihöyryä läpäisevä.

Tutustu tuotteeseen
Katso myös muut tuotteet sokkeleille
Sokkeleiden tuotevalintaopas

Ohjeet sokkelin maalaukseen

Maalilinjan asiantuntijoiden ohjeilla onnistut sokkelin käsittelyssä.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi