Perhe istumassa kesäisellä terassilla auringonpaisteessa

Kestävämpään jälkeen

Kesän tärkein huone löytyy ulkoa. Nyt on paras hetki luoda pihalle, terassille tai parvekkeelle oma kesäkeidas, joka kestää elämää ja lisää viihtyisyyttä.

Kesä on enää parin askeleen päässä. Nyt on oikea aika pohtia, miten varmistat leppoisat kesäpäivät ja tunnelmalliset illat kesän tärkeimmässä huoneessa – ulkotiloissa. Kun huollat ulkotilasi kestävillä ja ympäristöystävällisillä tuotteilla, voit itse huolettomasti keskittyä oleelliseen: kesästä nauttimiseen.

Kokosimme parhaat tuotteet, helpot ohjeet ja inspiroivimmat ideat terassille ja parvekkeille, pihakalusteille, sekä pihapiiriin kesään 2021.


 

Perhe istuttamassa kukkia terassilla

Kestävämpää kauneutta terassille ja parvekkeelle
 

Tiesithän, että terassi tarvitsee säännöllistä huoltoa säilyttääkseen kauneutensa? Terassiöljy on yhtä aikaa kuin terassin aurinkovoide sekä sateensuoja – suoja niin UV-säteilyn kuin sateen aiheuttamaa kulumista vastaan. Öljyäminen varmistaa, että terassistasi on sinulle iloa, niin nyt kuin tulevina kesinä.
 

Uudet biopohjaiset Valtti Plus Terrace Oil ja Valtti Plus Wood Oil suojaavat terassin ja pihakalusteesi ympäristöystävällisesti. Valtti® Plus on lupaus parhaasta mahdollisesta kestävyydestä ja biopohjaisuutensa ansiosta se kuormittaa ympäristöä vähemmän. Valtti Plus -tuoteperheen sävyvaihtoehdoista löydät varmasti omaan sisustustyyliisi sopivan, etsit sitten neutraalia lopputulosta tai tyylikästä wow-efektiä. 

Kun haluat parasta kestävyyttä terassisi ja pihakalusteidesi pintaan, valitse seuraavista tuotteista:

Valtti Plus Terrace Oil ruskea valmissävy

Valtti Plus Terrace Oil – Valmisvärit ruskea, harmaa ja musta

Uusi osittain biopohjainen Valtti Plus Terrace Oil antaa terassille intensiivisen sävyn sekä maksimaalisen UV-valon ja säänkeston. Voit valita terassillesi sopivimman sävyn kolmesta valmisväristä: ruskea, kelonharmaa ja musta.
 

Tutustu tuotteeseen ja katso työohje

 

Valtti Plus Wood OIl

Valtti Plus Wood Oil – Sävytettävissä laajaan värivalikoimaan
 

Uusi osittain biopohjainen Valtti Plus Wood Oil -puuöljy sopii pihakalusteiden ja terassien käsittelyyn. Huippukestävä puuöljy estää puun halkeilua, suojaa kosteudelta ja lialta. Valtti Plus Wood Oil on sävytettävissä Kuultavat ulkovärit -värikartan laajaan värivalikoimaan. 
 

Tutustu tuotteeseen ja katso työohje

 

Äiti ja tytär istuttamassa kukkia harmaaksi öljytyllä terassilla

Kurkkaa kesän 2021 terassi- ja parveketrendeihin


Viihtyisyys nousee päärooliin nyt niin kodeissa kuin ulkotiloissa. Kesän 2021 trendeissä korostuvat luonnonmateriaalit, kasvit ja ympäristöystävälliset valinnat. Vehreys ja lempeät luonnonläheiset sävyt rauhoittavat ja luovat raukean tunnelman omaan kesähuoneeseesi. Miltä kuulostaa daybed ulkoilmatorkkuja tai lukemishetkeä varten? Tutustu tarkemmin kesän -21 trendeihin ja poimi sinulle sopivat ideat suunnitelmiesi pohjaksi!

Tutustu trendeihin

Onnistu kerralla terassin öljyämisessä 
 

Huolellinen esikäsittely ennen pintojen huoltoa, oikeat sääolosuhteet sekä työvälineet varmistavat onnistuneen lopputuloksen. Maalinjan asiantuntijamme kokosivat 5 tärkeää vinkkiä, joiden avulla onnistut terassin öljyämisessä.


Katso asiantuntijoiden vinkit

Terassia öljytään ruskealla terassiöljyllä

 

Pihapiirin pieni, suuri muodonmuutos

Kun siirrät katseesi terassilta kauemmas, miltä pihapiirisi näyttää kokonaisuutena? Jo pienillä muutoksilla voit saada ison vaikutuksen. Jos pihakalusteesi kaipaavat suurempaa muutosta kuin öljyämistä, voit maalata niille kokonaan uuden ilmeen Patio Pihakalustemaalilla. Jos taas aidat kaipaavat huolenpitoa, voit kirkastaa ilmeen Aitamaalilla.

Mitäpä olisi kesä ilman kukkia ja kasveja? Pihasi tai parvekkeesi istututuslaatikot hoitaa kauniiksi vesiohenteinen Patio Verso -puuöljy. Lue tästä ihastuttavat vinkit kukkalaatikoiden käsittelyyn! Jos kukkasi ja kasvisi viihtyvät ruukuissa, inspiraatiota voit hakea tästä piharuukkujen muodonmuutoksesta.

mustaksi maalattu aita
Ruskeat öljytyt kasvatuslaatikot
Mustaksi käsitellyt piharuukut mustalla hyllyllä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi