Kestävyyttä ja väriä sokkeleihin

Perinteisesti sokkelit on ylitasoitettu sementtilaasteilla. Nyt tuomme markkinoille valmistuotteen, Tikkurilan Yki Värilaastin. Se on vesiohenteinen ja sementtivapaa, ja se soveltuu betoni- ja harkkosokkeleiden ylitasoittamiseen. Tuote voidaan sävyttää Yki Aitokiven värikartan pohjamaaliväreihin.

Monia etuja perinteisiin laasteihin verrattuna

Yki Värilaasti on käyttövalmis ja tasalaatuinen. Pölyävä laastin valmistusvaihe jää pois, ja 10 litran peltiastia on käytännöllinen sekä tuotteita kuljetettaessa että työmaalla. Värilaasti soveltuu myös aiemmin vesiohenteisella sokkelimaalilla maalatulle pinnalle.

- Suosituksemme on, että Yki Värilaastia käytetään sokkelin ylitasoittamiseen ja laastikerroksen päälle levitetään joko Yki Sokkelimaali, Yki Rouhepinnoite tai Yki Aitokivi. Mikäli värilaastipinnan jättää ilman pintakäsittelyä, huoltoväli on lyhyempi, kertoo tuotepäällikkö Tero Lehtikallio.

Yki värilaasti

Aikaa säästyy

Yksi Yki Värilaastin hyvä puoli on, että sitä käytettäessä säästyy aikaa. Kun värilaasti on sävytetty, erillistä pohjamaalausta ei tarvita ennen pinnoitusta Yki Rouhepinnoitteella tai Yki Aitokivellä.

Yki Värilaasti voidaan levittää lastalla tai ruiskuttamalla. Tasaiselle betonialustalle riittää yksi kerros, mutta harkkosokkeli täytyy käsitellä kahdessa vaiheessa: ensin käsitellään saumakohdat ja sitten ylitasoitetaan koko sokkeli. Kertatäytöllä saavutetaan viiden millimetrin kerrospaksuus. Yki Värilaasti on elastinen ja kestää siksi hyvin halkeilematta. Riittoisuus on 5-9 kg/m², alustasta riippuen.

Yki-tuotteiden valikoimasta löytyy oikea tuote joka sokkeliin

Yki mustasokkeli kivet

Yki Värilaasti täydentää hyvin Tikkurilan sokkelituotteiden valikoimaa. Laastiksi voi valita perinteisen Yki Oikaisulaastin tai käyttövalmiin Yki Värilaastin. Pintakäsittelyyn voi valita maalin, rouhepinnoitteen tai aitoa luonnonkiveä sisältävän pinnoitteen.

Maalaaminen on helpoin ja kustannustehokkain tapa suojata ja kaunistaa uusi tai vanha sokkeli. Lähes rajattomasta värivalikoimasta löytyy sopiva väri jokaiseen sokkeliin. Yki Rouhepinnoitteella saa helposti aikaan viimeisteltyä, rappausmaista pintaa. Pinnoitteen struktuuri häivyttää pienet virheet. Näyttävin Yki-perheen tuotteista on Yki Aitokivi, jolla sokkeliin saadaan aito ja kaunis luonnonkivipinta.

Yki valmislaasti
Yki valmislaasti - tasoitus
Yki valmislaasti - tasoitus
Yki valmislaasti värilaasti pintaa
Yki sokkeli
Yki aitokivi sokkeli
Yki aitokivi
Yki aitokivi paletti
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi