Rajakylän päiväkodin ulkokalusteet uuteen loistoon

Rajakylän päiväkodin ulkokalusteet uuteen loistoon
Vantaalla sijaitsevan Rajakylän päiväkodin vanhat ulkokalusteet tarvitsivat uutta ilmettä. Tikkurila lahjoitti päiväkodille iloisen värisiä ulkomaaleja, joilla saatiin koko pihan yleisilme muutettua aurinkoisemmaksi.
 

Rajakylän päiväkodin pihalla majailevat puinen leikkiauto sekä lumipalloseinäke näyttivät surullisilta vanhoine maalipintoineen. Kalusteet kaipasivat kipeästi uutta maalia pintaansa. Tikkurila päätti lähteä mukaan kunnostustöihin Kestävää kauneutta -ohjelmansa tiimoilta. Muodonmuutoksen ideana oli saada päiväkodin lapsille iloisen väriset leikkipaikat, joissa he viihtyisivät ulkoillessaan.

Elokuussa päiväkodin vanhempainyhdistys laittoikin tuulemaan ja puinen leikkiauto palautettiin entiseen loistoonsa. Auto sai ylleen sähäkkää sinistä, lämmintä keltaista sekä pirteää punaista väriä mustan ja valkoisen maalin lisäksi ja on nyt valmiina uusiin leikkeihin. Lumipalloseinäkkeen maalaustyöt alkavat keväällä 2015

ennen maalausta
jälkeen maalausta

"Uudistettua autoa ihastellaan jatkuvasti pienten lasten ja heidän vanhempiensa keskuudessa. Myös päiväkodin työntekijät ovat muutokseen tyytyväisiä!"

Sosiaalisen vastuun ohjelma Kestävää kauneutta

Tikkurila osallistui kunnostusprojektiin Kestävää kauneutta -ohjelmansa kautta. Ohjelman tarkoituksena on inspiroida ihmisiä ja yhteisöjä kohentamaan ympäristöään sekä luoda kaunista, kestävää ja usein hyvin käyttäjälähtöistä uniikkia ympäristöä.

Tikkurila haluaa edistää lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten hyvinvointia osallistumalla aktiivisesti projekteihin, joissa maalilla ja väreillä luodaan iloa, viihtyisyyttä ja kestävää kauneutta erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin.  

Lisätietoja Tikkurilan Kestävää kauneutta -ohjelmasta osoitteessa www.tikkurilagroup.fi/kestavaakauneutta.

Kestävää Kauneutta Kestävää kauneutta Ympäristö

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi