Betonipinnat

Tuotteet betonipinnoille

Betoni on yleinen julkisivujen ja rakennusten runkorakenteiden materiaali. Oikein käytettynä ja oikeilla materiaaleilla suojattuna se on pitkäikäinen julkisivuratkaisu. Kaikki Tikkurilan betonikorjaustuotteet on suunniteltu suomalaisiin ilmasto-olosuhteisiin.

Ulkotiloissa olevat maalattavat tai pinnoitettavat betonirakenteet ovat joko paikalla valettuja tai elementtirakenteisia. Paikalla valetut betonirakenteet on tehty raakalaudoitusta tai muottia vasten.

Elementtirakenteen pintana voi olla myös teräsmuottia vasten valettu sileä muottipinta tai harjattu, hakattu, hierretty, telattu jne. pinta.

Maalauksen kannalta kaikki nämä pinnat ovat erilaisia. Uudet teräs- tai muottivaneripintaa vasten valetut, pinnaltaan sileäprofiiliset betonipinnat on aina esikäsiteltävä maalauskelpoisiksi elementtitehtaalla tai työmaalla. Tarkempia ohjeita elementtipintojen maalattavuudesta ja korjauksista saa Suomen Betoniyhdistyksen julkaisuista By 40 ja By 41.

Betoniseinät ja -sisäkatot

Betoniseinät ja -sisäkatot

Teollisuushallien, varastojen, urheiluareenojen, pysäköintitilojen ym. seinien ja sisäkattojen pitää olla pölyämättömiä ja helposti puhdistettavia. Tikkurilan valikoimassa on betoniseinien ja -kattojen tuotteita sekä ammattimaalareille että teollisuudelle.

Lue lisää >>

Betonilattiat

Betonilattiat

Tikkurilan betonilattioiden tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia kestävyys- ja turvallisuusvaatimuksia vastaavia maaleja, lakkoja ja massoja sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lue lisää >>

Siltojen betonirakenteet

Siltojen betonirakenteet

Siltarakenteiden betonipinnoille Tikkurila tarjoaa erilaisia ratkaisuja rasitusolosuhteista riippuen.

Lue lisää >>

Ohjeet betonipinnoille
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi