ClimateCooler Helsinki

Fiksut katot ovat viileitä

ClimateCooler – energiaviisas käsittely katoille
Nopeat hyödyt, pitkäaikaiset ratkaisut

Ympäristölainsäädäntö tiukentuu kaikkialla maailmassa. Samaan aikaan kuluttajat odottavat ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Energianeutraaleja taloja rakennetaan, mutta olemassa oleva rakennuskanta vastaa edelleen 40 %:sta hiilidioksidin kokonaispäästöistä maailmassa. Katon viilentäminen on yksi nopeimmista ja edullisimmista tavoista hiilidioksidipäästöjen alentamiseen ja konkreettinen keino taistelussa ilmastomuutosta vastaan. Tikkurila tarjoaa nyt älykkään kattopinnoitusjärjestelmän, joka heijastaa auringon säteilyä takaisin avaruuteen. Älykäs kate vähentää ilmastoinnin tarvetta ja on hyödyksi – ei ainoastaan ympäristölle, vaan rakennusten sisäilmalle ja auttaa säästämään energialaskussa.

Normaalisti energiansäästöratkaisun takaisinmaksuaika on pitkä, mutta Tikkurila ClimateCooler tehoaa heti. Investointi on vähäinen, sekä ajallisesti että rahallisesti, mikä tarkoittaa että uuden kattopinnoitusjärjestelmän energiaa säästävät ominaisuudet muuttuvat nopeasti varsinaisiksi säästöiksi.
Valkoinen ClimateCooler heijastaa jopa 80 % auringon IR-säteilystä verrattuna tavanomaiseen mustaan bitumikattoon. Tarkka heijastuksen määrä riippuu pinnoitusjärjestelmästä, pinnoitteen väristä ja kattotyypistä sekä katemateriaalista. Mitä lämpimämpi ilmasto, sitä suurempi teho!

ClimateCooler
ClimateCooler on ”viileä kattomaali”, jonka ominaisuudet auttavat pintaa heijastamaan jopa 80 % auringon säteistä.

Ainutlaatuinen tuotevalikoima

Tikkurila ClimateCooler on vesiohenteinen, auringonsäteilyä heijastava kattopinnoite. Tämän tuotteen käyttäminen on fiksu tapa alentaa rakennusten energiankulutusta ja säästää rahaa – samalla osallistuen planeettamme pelastamiseen.

Kansainvälisesti tunnustusta saaneet laboratoriot ovat dokumentoineet Tikkurila ClimateCooler -kattopinnoitusjärjestelmän tehokkuuden. “Viileä kattomaali” perustuu teknologiaan, jonka ansiosta pinta pystyy heijastamään takaisin jopa 80 % auringon säteilystä. Katon kokonaislaatu, käyttöikä ja toimivuus paranevat myös merkittävästi.

ClimateCoolerilla käsitellyillä katoilla on alhaisempi lämpötila, mistä johtuen rakennuksiin tarvitaan vähemmän energiaa jäähdyttämään ilmanvaihdon kautta tulevaa ilmaa. ClimateCooler-käsittely vähentää jäähdytystarvetta ja muuttuu taloudellisiksi säästöiksi.

ClimateCoolerin ylivoimaisia etuja

  • Katon pinnassa matalampi lämpötila
  • Parantunut sisäilma
  • Vähemmän energiaa rakennusten jäähdyttämiseen
  • Pienemmät hiilidioksidipäästöt
  • Pysyy hyvin kiinni
  • Pidentää katon käyttöikää monta vuotta

ClimateCooler -tuotekuvaukset

ClimateCooler tuotekuvaukset

Säästä rahaa.
Tee hyvää.
Pane kattosi tekemään töitä planeetan hyväksi!

 

Kysyttävää ClimateCoolerista? Ota yhteyttä >>

 

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi