Finngard-julkisivujärjestelmät

Tikkurilan Finngard-julkisivujärjestelmien varmuus ja toimivuus perustuvat tuotteiden korkealuokkaisiin ja tarkoin valikoituihin raaka-aineisiin. Tuotteiden valmistuksen taustalla on vuosikymmenien kokemus pintakäsittelyistä sekä tarkat laboratoriokokeet toimivuuden varmistamiseksi.

Finngard -kiviainestuotteet sävytetään juuri ammattijulkisivutuotteiden sävytykseen kehitetyllä Finngard-sävytysjärjestelmällä. Finngard -kiviainestuotteiden ainutlaatuiset sideaineteknologiat vaativat sävytysjärjestelmältä paljon. Sävytysjärjestelmässä käytettäviä sävytyspastoja on kehitetty yhdessä vesiohenteisten Finngard-tuotteiden kanssa.

 

Kaikki Finngard-tarvikkeet löydät täältä >>

 

Finngard Ohutrappausjärjestelmä kovalle alustalle

Finngard Ohutrappaus -järjestelmä on luja ohutrappaus, jonka laastit ja pinnoitteet ovat vettähylkiviä. Samalla niiden vesihöyrynläpäisevyys on erinomainen antaen rakenteen kuivua ja hengittää.

Finngard Paksurappausjärjestelmä kovalle alustalle

Moderni paksurappaus tasavärisillä, vettä- ja likaa hylkivillä Finngard Silikonihartsipinnoitteilla.

Finngard Levyrappausjärjestelmä

Finngard-levyrappaus on tuulettuva julkisivuratkaisu, jonka stabiili levyrakenne takaa erinomaisen rappausalustan ja viimeistellyn ja saumattoman lopputuloksen. Mahdollisen lisälämmöneristeen avulla voidaan parantaa kiinteistön energiataloutta.

Finngard Paksurappaus -eristejärjestelmä

Moderni Paksurappaus-eristejärjestelmä tasavärisillä, vettä- ja likaa hylkivillä Finngard Silikonihartsipinnoitteilla.

Finngard Ohutrappaus -eristejärjestelmä EPS

Finngard Ohutrappaus-eristejärjestelmät koostuvat lisälämmöneristeestä ja sen päällä olevasta verkotetusta ohutrappauksesta. On keveytensä ja muokattavuutensa ansiosta nopea asentaa.

Finngard Ohutrappaus -eristejärjestelmä MV

Finngard Ohutrappaus-eristejärjestelmät koostuvat lisälämmöneristeestä ja sen päällä olevasta verkotetusta ohutrappauksesta. Paloturvallinen.

Finngard Betoninkorjaus-järjestelmät

Kolme eri järjestelmää betoninkorjaukseen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.