Tikkurila Pro Club

Parempaa bisnestä

Tekeekö yrityksesi maalaus- ja remonttitöitä kuluttajille?

Pro Club on tarkoitettu yrityksille, jotka tekevät maalaus- ja remonttitöitä kuluttajille. Pro Clubin jäsenet saavat useita etuja, jotka auttavat saamaan uusia asiakkaita. Voitte kehittää osaamistanne koulutuksissa ja palvella asiakkaitanne entistä paremmin.

Lue lisää ja liity Pro Clubiin

Tikkurila Pro Clubin jäsenenä saat seuraavia etuja veloituksetta:

Pro club

Tekninen neuvonta

Maalausteknisten haasteiden tai pientenkin kysymysten kanssa voit soittaa Pro Clubin tekniseen neuvontaan puh. 010 191 2003, jossa asiantuntijamme vastaavat arkisin klo 8–16. Sinua palvellaan myös sähköpostitse tai chatissä.

Maalausneuvonta

Kaupallinen tuki

Sinulla on Tikkurilan kuluttajille suunnatun esite- ja värikarttamateriaalin vapaa käyttöoikeus. Materiaalin tilaat helposti Tikkurilan nettisivuilta. Tarjoamme myös juuri sinun toimialallesi räätälöidyt valmiit urakkasopimuspohjat.

Symphony väriviuhka

Koulutus

Tikkurila-opiston koulutustarjonta on vapaassa käytössäsi - niin käytännönläheiset maalausopinnot kuin teoreettiset e-kurssitkin. Uutena lisänä opiston kurssikalenteriin tulevat erityisesti Pro Clubilaisille tarkoitetut kurssit.

Jäsenedut

Liittyessäsi saat uuden jäsenen tervetuloa-paketin. Pro Clubin jäsenten käytössä on Pro Club -webshop, josta voit hankkia edullisesti hyvännäköistä työvaatetusta ja työn yhteydessä käytettäviä tarpeellisia tavaroita edulliseen jäsenhintaan. Kaikki  tietenkin brändättynä Tikkurilan ja halutessasi myös sinun yrityksesi logoilla!

 

Pysy ajan tasalla

Pro Clubin jäsenenä saat neljästi vuodessa Pro Club- uutiskirjeen sähköpostitse, josta saat ajankohtaisen tiedon tuoteuutuuksista ja tarjouksista sekä asiantuntijan ohjeita paremman bisneksen tekemiseen.

 

Lue lisää ja liity Pro Clubiin

Pro club

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi