Acoustics

Yksikomponenttinen, vesiohenteinen melua vaimentava pinnoite suurpaineruisku levitykseen.

MED

Acoustics

Yksikomponenttinen, vesiohenteinen melua vaimentava pinnoite suurpaineruisku levitykseen.

  • 8010
  • 0.4 m2/l
  • 1.1 m2/l
  • 10 h
  • 8 h

Kiilto

  • Himmeä

Kuvaus

Yksikomponenttinen, vesiohenteinen melua vaimentava pinnoite suurpaineruisku levitykseen.


Ominaisuudet

Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa ja ulkotiloissa sateelta suojassa oleville pinnoille.


Käyttökohteet

Suositellaan käytettäväksi teräskatteiden alapinnoille, ajoneuvojen ja rata-ajoneuvojen metallipinnoille, ilmanvaihtokanaviin ja muille metallipinnoille urheiluhalleissa tai tuotantotiloissa, joissa esiintyy tärinä- ja meluongelmia.


Pakkauskoot

100,0 L, 20,0 L


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu. Suositeltavat kalvonpaksuudet: Kuiva 450 µm (600 g/m²), märkä 900 µm (1200 g/m²) – teoreettinen riittoisuus 1,1 m²/l Kuiva 1359 µm (1800 g/ m²), märkä 2700 µm (3600 g/m²) – teoreettinen riittoisuus 0,4 m²/l


Varastointi

Suojattava pakkaselta. Säilytä kuivassa ja viileässä, auringonvalolta suojattuna. Sulje purkki huolellisesti seuraavaa käyttöä varten. Avattu astia ei kestä pitkäaikaista varastointia.


Maalausolosuhteet

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman ja pinnan lämpötilan olla yli +10°C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Maalattavan pinnan pintalämpötilan on oltava vähintään 3°C ilman kastepistelämpötilan yläpuolella. Maalin lämpötilan on oltava yli +15°C käytön aikana. Maalaustyön ja kuivumisen aikana on oltava kunnollinen ilmanvaihto.


Pinnan esikäsittely

Öljy, rasva, suolat ja lika poistetaan kohteeseen sopivalla menetelmällä. (ISO 12944-4) Alumiinipinnat: Pinnat pyyhkäisysuihkupuhdistetaan (SaS) siten, että pinta on kauttaaltaan tasaisen karhea. Puhallusmateriaalina käytetään ei-metallisia materiaaleja. (SFS 5873) Mikäli pyyhkäisysuihkupuhdistus ei ole mahdollista, pinnat karhennetaan hiomalla tai pestään emäksisellä MAALIPESU -pesuaineella Sinkkipinnat: Pinnat pyyhkäisysuihkupuhdistetaan (SaS) siten, että pinta on kauttaaltaan tasaisen karhea. Puhallusmateriaalina käytetään esim. puhdasta, kuivaa kvartsihiekkaa. (SFS 5873) Mikäli pyyhkäisysuihkupuhdistus ei ole mahdollista, pinnat karhennetaan hiomalla tai pestään PANSSARIPESU -pesuaineella. Pohjamaalatut pinnat: Teollinen taustamaali teräsohut levyjen takapuolella ei vaadi mitään erityistä esikäsittelyä. Öljy, rasva, suolat ja lika poistetaan kohteeseen sopivalla menetelmällä. Pohjamaalauksen vauriot korjataan Temaprime EE:llä tai Rostex Superilla. Huomioi pohjamaalin päällemaalausväliaika. (SFS-EN ISO 12944-4) Ruostumaton teräs: Pinnat karhennetaan hiomalla tai suihkupuhdistamalla. Karhennustyössä tulee käyttää ei-metallisia materiaaleja.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:
Suurpaineruiskutus. Suutin 0.035"-0.039" ja suutinpaine 150-180 bar. Voidaan ohentaa tarvittaessa vedellä 0-5 til.% Telaus ja sively vain kohdissa, joissa ei voi ruiskuttaa.


Huoltomaalaus:
Ei saa ylimaalata muunlaisilla tuotteilla, pinta menettää tällöin erityisominaisuutensa.


Työvälineiden pesu

Poista ylimääräinen maali työvälineistä ja pese vedellä.


Miksi valita Acoustics

Käyttö

Acoustics-pinnoite sopii erinomaisesti teräskatteille, ajoneuvojen ja rata-ajoneuvojen metallipinnoille, ilmanvaihtokanaviin ja muille metallipinnoille urheiluhalleissa tai tuotantotiloissa, joissa esiintyy tärinä- ja meluongelmia.

Product usp1prof_img
A one-component water-borne, functional, noise-damping coating for airless application.
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.