Fontefloor EP Primer

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksipohjuste.

M1
CE

Lopputulos

  • Puolikiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksipohjuste.


Ominaisuudet

• Toimii betonipinnan tiivistäjänä ja tartunnan varmistajana ennen Temafloor-sarjan epoksi- ja polyuretaanipinnoitteita ja massoja ja Fontefloor-maaleja. • Soveltuu käytettäväksi kostean betonipinnan (betonin suhteellinen kosteus yli 97 %) pohjustamiseen ennen Fontefloor EP 100 epoksimaalia. • Hyvin vesihöyryä läpäisevä. • Voidaan käyttää betonin kolojen ja halkeamien paikkauksiin. • Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.


Käyttökohteet

• Käytetään käsittelemättömien betonilattioiden pölynsidontaan ja pohjustamiseen.


Riittoisuus

Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin: Pohjustus 5–7 m2/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä.


Ohenne

Vesiohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Vesi. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin maali on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontefloor EP Primer: max. VOC < 140 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi