Novofloor 2-K Elastic

Elastinen, itsesiliävä, UV -säteilyn kestävä, liuotteeton 2-komponenttinen polyuretaanilattiapinnoite.

M1 CE

Novofloor 2-K Elastic

Elastinen, itsesiliävä, UV -säteilyn kestävä, liuotteeton 2-komponenttinen polyuretaanilattiapinnoite.

Kuvaus

Elastinen, itsesiliävä, UV -säteilyn kestävä, liuotteeton 2-komponenttinen polyuretaanilattiapinnoite.


Ominaisuudet

Betoni-, asfaltti- ja sementtilaastipintaisille lattioille, joissa vaaditaan joustavuutta, hyvää vedenpitävyyttä ja halkeamien silloittavuutta. Kiiltävän ja tiiviin pinnan ansiosta helppo puhdistaa. Vain ammattikäyttöön.


Käyttökohteet

Parvekkeiden, luhtikäytävien, henkilöliikennekäytävien yms. lattioiden pinnoittamiseen ulkona ja sisällä.


Riittoisuus

1,1 -1,5 kg/m², kuivakalvonpaksuus 0,7 – 1,0 mm.


Varastointi

Viileässä kuivassa paikassa. Tuote reagoi ilman kosteuden kanssa, joten se on säilytettävä huolellisesti suljetussa astiassa. Avaamattomana astian varastointiaika on 12 kk. Avattu astia suositellaan käytettäväksi välittömästi.


Maalausolosuhteet

Betonipinnan tulee olla kuiva ja vähintään 4 viikkoa vanha. Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla +10- +25 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonilattia: Betonin pinnasta poistetaan sementtiliimakerros mekaanisesti esim. hiekkapuhaltamalla tai timanttihionnalla. Poistomenetelmäksi valitaan parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Mekaanisen puhdistuksen jälkeen sementtipöly imuroidaan tai pestään huolellisesti vedellä pois. Sementtiliima voidaan poistaa myös suolahappopeittauksella. Peittaus tehdään laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa 4 osaa vettä). Peitattu lattia huuhdellaan runsaalla vedellä ja lattia kuivataan hyvin. Vanhan betonilattia: Lattia puhdistetaan pölystä ja irtonaisista aineksista. Rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet poistetaan emulsiopesulla. Vanha hilseilevä maalikalvo poistetaan hiekkapuhaltamalla, hionnalla tai jyrsimällä. Puhdistusmenetelmäksi valitaan parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Lattian kolot ja kuopat puhdistetaan terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Halkeamat avataan esim. kulmahiomakoneella. Irtonainen aines ja pöly poistetaan.


Maalaus Työvälineiden pesu

Novofloor ohenne.


Huoltomaalausohjeet

Maalattu pinta saavuttaa lopullisen kulutus- ja kemikaalikestävyytensä noin 1 viikon kuluttua pintakäsittelystä. Vältä puhdistuskäsittelyä tänä aikana. Puhdista pinta harjalla, mopilla tai pölypyyhkeellä. Likaiset pinnat voit puhdistaa neutraalilla (pH 6-8) pesuaineella kostutetulla siivousvälineellä.


VOC

(cat A/j) 500 g/l(2010) Novofloor 2-K Elastic sisältää VOC max. 500 g/l.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi