Novopox P

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

CE

Novopox P

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.

  • 8010
  • 4 m²/l
  • 10 m²/l
  • 12 h
  • 3 h
Kuvaus

Kaksikomponenttinen liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

Käytetään kyllästämiseen ja pohjustamiseen ennen Novopox LP epoksipinnoitetta. Ohennettu Novopox P imeytyy hyvin betonin huokosiin tiivistäen pohjan ja varmistaen pinnoitteen tartunnan alustaan. Soveltuu hiekalla täytettynä myös betonilattioiden paikkauksiin. Vain ammattikäyttöön.


Käyttökohteet

Uudet ja vanhat betonilattiat sekä parvekkeiden betonilattiat


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä. Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin: I pohjustus 4-8 m²/l II pohjustus 6-10 m²/l


Maalausolosuhteet

Betonipinnan tulee olla kuiva ja vähintään 4 viikkoa vanha. Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Lakkaustyön ja lakan kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja lakan lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonilattia: Betonin pinnasta poistetaan sementtiliimakerros pintahiontana tai suolahappopeittauksella. Puhdistuksen jälkeen sementtipöly imuroidaan huolella pois. Peittaus tehdään laimennetulla suolahappoliuoksella ( 1 osa väkevää suolahappoa 4 osaa vettä). Peitattu lattia huuhdellaan runsaalla vedellä. Lattia kuivataan. Vanha betonilattia: Lattia puhdistetaan pölystä ja irtonaisista aineksista. Rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet poistetaan emulsiopesulla, hionnalla, jyrsimällä, liekki- tai suihkupuhdistuksella. Puhdistusmenetelmäksi valitaan parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Vanha hilseilevä maalikalvo poistetaan. Lattian kolot ja kuopat puhdistetaan terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Halkeamat avataan esim. kulmahiomakoneella. Irtonainen aines ja pöly poistetaan.


Maalaus Työvälineiden pesu

Epoksiohenne 1074.


Huoltomaalausohjeet

Maalattu pinta saavuttaa lopullisen kulutus- ja kemikaalikestävyytensä noin 2 viikon kuluttua pintakäsittelystä. Vältä puhdistuskäsittelyä tänä aikana. Puhdista pinta harjalla, mopilla tai pölypyyhkeellä. Likaiset pinnat voit puhdistaa neutraalilla (pH 6-8) pesuaineella kostutetulla siivousvälineellä.


Onnistunut lopputulos

Novopox P sopii pohjusteeksi niin uusille kuin vanhoille betonilattioille. Se on erinomainen tuote parvekkeiden betonilattioiden pohjustukseen. Hiekalla täytettynä Novopox P paikkaa myös betonilattiat.

Tiivistä lakkapintaa

Novopoxin liuotteeton koostumus tekee betonilattiaan täyskiiltävän ja kirkkaan lakkapinnan.

Imeytyy helposti

Ohennettu Novopox P imeytyy hyvin betonin huokosiin tiivistäen pohjan ja varmistaen pinnoitteen tartunnan alustaan. Levitä se maalausharjalla, mohairtelalla, teräs- tai kumilastalla.

Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi