Temafloor Fluat

Kiteinen, veteen sekoitettava piifluoridipohjainen betonilattioiden pintakyllästysaine.

Kuvaus

Kiteinen, veteen sekoitettava piifluoridipohjainen betonilattioiden pintakyllästysaine.


Ominaisuudet

• Soveltuu käsittelemättömien vanhojen sekä uusien betonilattioiden pölynsidontaan ja pintakarkaisuun. • Reagoi betonin pinnassa olevien kalsiumkarbonaattihiukkasten kanssa, ei muodosta kalvoa. Voidaan tarvittaessa pinnoittaa Temafloor -sarjan epoksipinnoitteilla ja -massoilla.


Käyttökohteet

• Käyttökohteita ovat esim. varastot ja auto- ja paikoitushallit.


Riittoisuus

Pakkauskoko 25 kg / Lattian pinta-ala 150 m2 1. käsittely2. käsittely Temafloor Fluat 9 kg + vesi 65 litraaTemafloor Fluat 16 kg + vesi 65 litraaKäsiteltävän pinnan huokoisuus vaikuttaa liuoksen riittoisuuteen.


Ohenne

Liuotteeton


Työtapa

sivellin, teräslasta


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Kaada liuos puhdistetulle pinnalle ja levitä harjalla tai lastalla siten, että käsiteltävä pinta kokonaisuudessaan peittyy. Pidä liuosta lattialla vähintään 3 tunnin ajan samalla harjaten. Huuhtele pinta käsittelyn jälkeen runsaalla vedellä. Anna lattiapinnan kuivua vähintään vuorokausi ennen seuraavaa käsittelyä. Toinen käsittely tehdään ensimmäisen käsittelyn mukaisesti. Huuhtele pinta käsittelyn jälkeen runsaalla vedellä ja harjaa voimakkaasti. Älä anna lattiapinnan kuivua ennen huuhteluvaihetta. Jos pesua ja harjausta ei tehdä huolellisesti, saattaa lattian pintaan muodostua pölymäinen kerros reagoimatonta fluatointiainetta. Lattia voidaan ottaa käyttöön heti pinnan kuivuttua.


VOC

Ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi