Temafloor PU-UV

Elastinen ja säänkestävä, kaksikomponenttinen ja korkeakuiva-aineinen polyuretaanipinnoite.

CE

Temafloor PU-UV

Elastinen ja säänkestävä, kaksikomponenttinen ja korkeakuiva-aineinen polyuretaanipinnoite.

Lopputulos

  • Kiiltävä

Kuvaus

Elastinen ja säänkestävä, kaksikomponenttinen ja korkeakuiva-aineinen polyuretaanipinnoite.


Ominaisuudet

• Erinomainen UV-säteilyn kesto. • Hiljainen, ei kutistu eikä halkeile. • Kestää kulutusta ja kemiallista rasitusta. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitetään hammaslastalla tai teräslastalla.


Käyttökohteet

• Käytetään UV-säteilyn kestävänä pintamaalina Temafloor PU-lattioiden päällä pysäköintikansilla ja muilla suoralle auringonvalolle altistuvilla alueilla.


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja maalausmenetelmä. Riittoisuus betonilattialle on keskimäärin seuraava: Kerrospaksuudella 0,3 mm riittoisuus n. 2,7 m2/l.Kerrospaksuudella 0,5 mm riittoisuus n. 1,8 m2/l.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Aikaisemmin maalatut pinnat: Hio pinta. Poista lattiapinnoilta pöly ja irtohiukkaset. Poista rasvat, öljyt ym. epäpuhtaudet emulsiopesulla.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PU-UV: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi