Temafloor PU-UV

Korkeakuiva-aineinen, elastinen ja säänkestävä, kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

CE

Lopputulos

  • Kiiltävä

Kuvaus

Korkeakuiva-aineinen, elastinen ja säänkestävä, kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.


Ominaisuudet

• Käytetään UV-säteilyn kestävänä pintamaalina Temafloor PU-lattioiden päällä pysäköintikansilla ja muilla suoralle auringonvalolle altistuvilla alueilla. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitetään hammaslastalla tai teräslastalla. • Kestää kulutusta ja kemiallista rasitusta.


Käyttökohteet

• Käytetään UV-säteilyn kestävänä pintamaalina Temafloor PU-lattioiden päällä pysäköintikansilla ja muilla suoralle auringonvalolle altistuvilla alueilla.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 1061.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor PU-UV: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi