Kestävät ratkaisut vesikatteille

Vesikatteet kuntoon

Kestävät ratkaisut ammattilaisille tiili- ja peltikattojen huoltokäsittelyyn ja maalaukseen.

 

Ammattikäyttöön suunnitellut ratkaisut

 

Mitä monipuolisemmin asiakkaita voi palvella, sitä helpompi yrityksen on menestyä. Tikkurilan laajan tuotevalikoiman ansiosta urakoitsija voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja näin kasvattaa liiketoimintaansa.

Maalaus- ja kattourakoitsijat tarvitsevat ammattilaistason tuotteita ja palveluita. Tikkurila tarjoaa huolella suunniteltuja ja kehitettyjä ratkaisuja, joiden avulla työt hoituvat nopeasti ja laadukkaasti. Näin ammattilaiset pystyvät tekemään työnsä mahdollisimman tehokkaasti.

 

1. Huolto pidentää katon elinikää

Suomen olosuhteissa betonitiilikatto menettää ominaisuuksiaan jo 10 vuodessa. Tiilen ikääntyessä väri haalistuu ja pinta kuluu, mikä lisää kattorakenteen kosteusrasitusta ja edistää sammaleen kasvua katolle. Nämä normaalista kulumisesta aiheutuvat vauriot eivät usein kuulu kattotiilien valmistajien vastuun piiriin. Siksi katon säännöllinen huolto ja ylläpitokäsittely on erittäin tärkeää.

Tikkurila on tiilikattomaalien edelläkävijä Pohjoismaissa. Toimme ensimmäisenä tiilikatoille suunnitellun maalin markkinoille ja nykyisin tuotteista on Suomessa jo 20 vuoden kokemus.

 

2. Pintakäsittely parantaa katon ulkonäköä ja kestävyyttä 

Oikea pintakäsittely laadukkailla tuotteilla paitsi parantaa katon ulkonäköä myös suojaa katemateriaalia erilaisilta ulkoisilta tekijöiltä ja pidentää sen käyttöikää. Onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi katon huolellinen esikäsittely on tärkeää. Maali ei pysy likaisessa ja huonokuntoisessa alustassa eikä peitä huonosti tehtyjä pohjatöitä. Selvitä katon materiaali ja aiemmat käsittelyt ja tee tarvittavat esikäsittelyt ennen uutta pinnoitetta. Hyvä lopputulos edellyttää riittävän aikaisin tehtyä maalauskäsittelyä.

 

 

Valikoimastamme kaikki tarvittavat käsittely- ja pinnoitusratkaisut vesikatteille:

 

  • Tehokas pesu ja puhdistus
  • Betonitiilikatteiden suojaus ja impregnointi
  • Ruostekohtien käsittely
  • Kestävät pintamaalit

 

Lataa valintaopas

 

 

Lue lisää katon huollosta:

 

Tiilikaton käsittely
Watch the film:
Kilpi ja Panssari tuotteet pidentävät vesikatteen elinkaarta
Panssari PRO Akvaroof

Uutuus: Panssari PRO Akvaroof peltikattomaali

Panssari PRO Akvaroof on vesiohenteinen elastinen yksikerrosmaali, jota voidaan levittää jopa 400 μm kerros valumatta. Erinomaiset ruiskutusominaisuudet ja kestävä lopputulos, joka ei halkeile. Maalipinta on kosketuskuiva jo kolmen tunnin kuluttua ja täysin kuiva noin 48 tunnin kuluttua. Saatavilla valmisvärit tummanharmaa, musta, tummanruskea, harmaa, vaaleanharmaa, oksidinpunainen.

 

Katso tuote

 

Lue lisää peltikaton maalauksesta

Kilpi Tiilikattomaali

Kilpi Tiilikattomaali on vesiohenteinen kattomaali läpivärjättyjen ja tehdasmaalattujen betonitiilikatteiden huoltomaalaukseen. Uusi laatu on entistä käyttäjäystävällisempi nopeamman kuivumisajan ja parannettujen ruiskutusominaisuuksien ansiosta. Maalipinta on kosketuskuiva jo tunnin kuluttua, päällemaalattavissa kahden tunnin kuluttua ja täysin kuiva noin 24 tunnin kuluttua. Saatavilla valmisvärit musta, tummanruskea,
tiilenpunainen, tummanharmaa ja tupapunainen.

 

Katso tuote

 

Lue lisää tiilikaton maalauksesta

Kattava tuotevalikoima ammattikäyttöön

Tikkurilan ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet nopeuttavat työtä ja antavat vesikatteelle pitkäikäisen suojan ilmastorasituksia vastaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, mikäli tarvitset apua tai neuvoa oikeiden tuotteiden valinnassa tai niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. 

 

Ota yhteyttä

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi