Akvidur Primer

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanipohjamaali.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanipohjamaali.


Ominaisuudet

• Akvidur Primer pohjamaalilla on erinomainen kyky hidastaa pihkan ja uuteaineiden aiheuttamaa pintamaalin värjäytymistä. Tuotteen ominaisuudet estävät tehokkaasti läpilyöntien muodostumista. Akvidur Primer imeytyy puuhun suojaten pintaa tehokkaasti vedeltä ja kosteudelta. Auttaa pidentämää lopputuotteen käyttöikää yhdessä soveltuvan pintamaalin kanssa käytettynä. • Monipuolinen Akvidur Primer on kehitetty nopeille tuotantolinjoille korvaamaan perinteisiä pohjamaaleja. Nopeasti kuivuvan pohjamaalin käyttö lyhentää läpimenoaikaa ja lisää tuotannon tehokkuutta. Akvidur Primer voidaan pintamaalata sekä vesi- että liuoteohenteisilla tuotteilla. • Erittäin helppo hiottavuus, jonka ansiosta tuote soveltuu hyvin nopeille tuotantolinjoille. Hionta voidaan tehdä käsin tai hiontalinjalla. Hiontaprosessi on kustannustehokkaampi, koska samaa hiontamateriaalia voidaan käyttää pidempään. Akvidur Primer varmistaa hyvän tartunnan pintamaalille ja voi vähentää hiontamateriaaleista koituvia kustannuksia.


Käyttökohteet

• Suositellaan huonekaluihin, tuoleihin, oviin, listoihin sekä puu- ja puulevypintoihin sisätiloissa.


Estää värjäytymiä ja läpilyöntejä

Akvidur Primer pohjamaalilla on erinomainen kyky hidastaa pihkan ja uuteaineiden aiheuttamaa pintamaalin värjäytymistä. Tuotteen ominaisuudet estävät tehokkaasti läpilyöntien muodostumista. Akvidur Primer imeytyy puuhun suojaten pintaa tehokkaasti vedeltä ja kosteudelta. Auttaa pidentämää lopputuotteen käyttöikää yhdessä soveltuvan pintamaalin kanssa käytettynä.

Product usp1prof_img
puupaneeli

Nopeasti kuivuva vesiohenteinen polyuretaanipohjamaali

Akvidur Primer on kehitetty nopeille tuotantolinjoille korvaamaan perinteisiä pohjamaaleja. Nopeasti kuivuvan pohjamaalin käyttö lyhentää läpimenoaikaa ja lisää tuotannon tehokkuutta. Akvidur Primerin kanssa käytettävän pintamaalin valinta on helppoa, sillä se voidaan pintamaalata sekä vesi- että liuoteohenteisilla tuotteilla.

Product usp2prof_img
puinen sisäovi

Erinomaiset hiontaominaisuudet

Akvidur Primer on monipuolinen pohjamaali oville, listoille, huonekaluille ja muille puupinnoille. Erittäin helppo hiottavuus, jonka ansiosta tuote soveltuu hyvin nopeille tuotantolinjoille. Hionta voidaan tehdä käsin tai hiontalinjalla. Hiontaprosessi on kustannustehokkaampi, koska samaa hiontamateriaalia voidaan käyttää pidempään. Akvidur Primer varmistaa hyvän tartunnan pintamaalille ja voi vähentää hiontamateriaaleista koituvia kustannuksia.

Product usp3prof_img
Korkeakiiltoinen pöytä
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi