Temadur HB 80

Kaksikomponenttinen, ruosteenestopigmentoitu kiiltävä akryylipolyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, ruosteenestopigmentoitu kiiltävä akryylipolyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.


Ominaisuudet

• Hyvien kalvonmuodostusominaisuuksiensa ansiosta Temadur HB 80 -polyuretaanimaali voidaan levittää paksuina kerroksina, jolloin maalausprosessiin kuluva aika lyhenee. • Voidaan käyttää yksikerrosmaalina, joka muodostaa tiiviin ja hyvin kulutusta kestävän kalvon. Tuote soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin alumiini-, sinkki- ja teräspinnoille, eikä erillistä pohjamaalia tarvita. • Polyuretaanisideaineen ansiosta hyvä kiillon ja värisävyn säilyvyys. Muodostaa kestävän, helposti puhdistettavan ja liituamattoman pinnan. • Soveltuu myös vanhan, ehjän alkydimaalin päälle.


Käyttökohteet

• Suositellaan erityisesti yksikerrosmaaliksi maatalous-, työ- ja maansiirto- ym. koneiden ja laitteiden maalaukseen. Soveltuu myös pintamaaliksi epoksi/polyuretaaniyhdistelmiin sään ja kemiallisen rasituksen alaisille pinnoille kuten säiliöiden ulkopintojen, teräsrunkojen ym. teräsrakenteiden maalaukseen..


Hyvät kalvonmuodostusominaisuudet

Hyvien kalvonmuodostusominaisuuksiensa vuoksi Temadur HB 80 voidaan levittää paksuina kalvoina, jolloin maalausprosessiin kuluva aika lyhenee.

Product usp1prof_img
steel

Yksikerrosmaalaukseen

Temadur HB 80 -polyuretaanimaalia voidaan käyttää yksikerrosmaalina, joka muodostaa tiiviin, kulusta hyvin kestävän kalvon. Tuote soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin alumiini-, sinkki- ja teräspinnoille, eikä erillistä pohjamaalia tarvita.

Product usp2prof_img
steel

Hyvä kiillon ja värin säilyvyys

Sideaineensa vuoksi Temadur HB 80 -polyuretaanimaalilla on hyvä kiillon ja värin säilyvyys. Tuote muodostaa kestävän, helposti puhdistettavan ja liituamattoman pinnan.

Product usp3prof_img
steel
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi