Temanyl MS Primer

Yksikomponenttinen modifioitu vinyylipohjamaali.

Temanyl MS Primer

Yksikomponenttinen modifioitu vinyylipohjamaali.

Kuvaus

Yksikomponenttinen modifioitu vinyylipohjamaali.


Ominaisuudet

• Maalausprosessin kannalta helppo. Paksukalvo-ominaisuuksiensa ansiosta maali voidaan levittää paksuina kerroksina, mikä nopeuttaa käsittelyä. • Voidaan levittää alle 0°C lämpötiloissa, joten se soveltuu meri- ja teollisuusympäristölle sekä lievälle kemialliselle rasitukselle alttiina oleville pinnoille. • Soveltuu vedenalaisten teräs-, sinkki- ja alumiinirakenteiden, esim. laivojen pohjien maalaukseen. Tuotetta käytetään myös tavanomaisten ja itsekiillottuvien antifoulingmaalien pohjamaalina. • Kestää hyvin kulutusta sekä ilmasto- ja upotusrasitusta. • Maalattavissa myös alhaisissa lämpötiloissa. • Soveltuu vinyyli-, kloorikautsu- ja akryylipintamaalien pohjamaaliksi.


Käyttökohteet

• Käyttökohteita ovat sillat, nosturit, kuljettimet, satamalaitteet ja säiliöiden ulkopinnat.


Helppo levittää

Yksikomponenttinen Temanyl MS Primer on maalausprosessin kannalta helppo. Paksukalvo-ominaisuuksiensa ansiosta maali voidaan levittää paksuina kerroksina, mikä nopeuttaa käsittelyä.

Product usp1prof_img
Bridge Steel structure

Voidaan käyttää alhaisissa lämpötiloissa

Temanyl MS Primer voidaan levittää alle 0°C lämpötiloissa, joten se soveltuu meri- ja teollisuusympäristölle sekä lievälle kemialliselle rasitukselle alttiina oleville pinnoille. Käyttökohteita ovat sillat, nosturit, kuljettimet, satamalaitteet ja säiliöiden ulkopinnat.

Product usp2prof_img
Painting a tank

Sopii vedenalaiseen käyttöön

Temanyl MS Primer soveltuu vedenalaisten teräs-, sinkki- ja alumiinirakenteiden, esim. laivojen pohjien, maalaukseen. Tuotetta käytetään myös tavanomaisten ja itsekiillottuvien antifoulingmaalien pohjamaalina.

Product usp3prof_img
Steel Structure
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi