Temasolid SC-F 20

Kaksikomponenttinen, ruosteenestopigmentoitu puolihimmeä polyureamaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, ruosteenestopigmentoitu puolihimmeä polyureamaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.


Ominaisuudet

• Korkea kuiva-ainepitoisuus ja alhainen VOC-pitoisuus. • Lyhentää maalausaikaa ja maksimoi tuotannon läpimenoajan normaalissa huoneenlämpötilassa ilman tarvetta kuivaamiseen korkeammassa lämpötilassa. Tämä saa aikaan alhaisemmat energiakustannukset maalauspaikalla. • Nopeasti kovettuva ja kuivuva tuote, joka yksikerrosmaalaukseen soveltuvana mahdollistaa lopputuotteen nopean käyttöönoton. • Erinomaiset ruiskutusominaisuudet, myös suurpaineruiskutuksessa. • Muodostaa helposti puhdistettavan maalipinnan, joka säilyttää erittäin hyvin värisävynsä.


Käyttökohteet

• Suositellaan käytettäväksi yksikerrosmaalaukseen metallille, erityisesti maatalous ja maansiirto- ym. koneiden ja laitteiden maalaukseen.


Nopeasti kuivuva

Temasolid SC-F 20 lyhentää maalausaikaa ja maksimoi tuotannon läpimenoajan normaalissa huoneenlämmössä ilman tarvetta kuivaukseen korotetussa lämpötilassa. Tästä johtuen maalaustilojen energiakustannukset ovat alhaisemmat. Kuivumisaika lyhenee merkittävästi suhteellista ilmankosteutta nostamalla, joka on paljon kustannustehokkaampaa kuin lämpötilan korottaminen.

Product usp1prof_img
Temasolid SC-F 20 kuivuu nopeasti

Korkea kuiva-ainepitoisuus

Korkeakuiva-aineinen, alhaisen VOC-pitoisuuden omaava Temasolid SC-F 20 vastaa vaativimpiin ympäristövaatimuksiin. Verrattuna tavanomaiseen pintamaaliin Temasolid SC-F 20 vähentää huomattavasti liuotepäästöjä.

Product usp2prof_img
Temasolid SC-F 20

Helppo levittää

Temasolid SC-F 20 -tuotteella on erinomaiset ruiskutusominaisuudet, myös suurpaineruiskutuksessa. Tuotetta voidaan käyttää suoraan metallipinnoille. Temasolid SC-F 20 muodostaa värinkestoltaan hyvän ja helposti puhtaana pidettävän pinnan tehden siitä erinomaisen vaihtoehdon erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.

Product usp3prof_img
Temasolid SC-F 20
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi