Ultra Pro

Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali optimoidulla peittokyvyllä.

Ultra Pro

Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali optimoidulla peittokyvyllä.

Kuvaus

Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali optimoidulla peittokyvyllä.


Ominaisuudet

• Suojaa puuta erittäin hyvin veden tunkeutumiselta ja estää puun halkeilemista myös ehkäisemällä veden tunkeutumista reunakohdista. • Linjalevitykseen tarkoitettu, nopeasti kuivuva tuote, jonka pinkattavuus on erinomainen. Maali tarttuu erittäin hyvin paljaaseen puuhun, joten sitä voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina. • Suojaa maalattua pintaa säältä, kosteudelta, auringonvalolta ja lialta. Tuote on osoittanut luotettavuutensa vaativissa ympäristöoloissa ja on siksi erinomainen valinta ulkoverhousten maaliksi. • Ultra Pro on tietokannassa, johon on listattu rakennustuotteet, joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. • Kuuluu Tikkurila ProHouse -konseptiin. • Sisältää alkydiä, jolloin tarttuu paremmin paljaaseen puuhun. • Testattu standardin EN 927-5 mukaisesti. • 2 x Ultra Pro antaa erinomaisen suojan veden tunkeutumista vastaan, ja vähentää siten puun halkeilua estämällä veden kuluttavaa vaikutusta myös reunoissa. Maalattava työmaalla Ultra Matt -maalilla.


Käyttökohteet

• Soveltuu ulkoverhouspaneeleille ja laudoille ym. puupinnoille.


Erittäin alhainen vedenimeytyvyys, standardi EN 927

Ultra Pro suojaa puuta erittäin hyvin veden tunkeutumiselta ja estää puun halkeilemista myös ehkäisemällä veden tunkeutumista reunakohdista.

Product usp1prof_img
Extremely low water absorption, standard EN 927

Lyhyt läpimenoaika

Ultra Pro on linjalevitykseen tarkoitettu, nopeasti kuivuva tuote, jonka pinkattavuus on erinomainen. Maali tarttuu erittäin hyvin paljaaseen puuhun, joten sitä voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina.

Product usp2prof_img
Short throughput time

Erinomainen suoja säärasitusta vastaan

Ultra Pro suojaa maalattua pintaa säältä, kosteudelta, auringonvalolta ja lialta. Tuote on osoittanut luotettavuutensa vaativissa ympäristöoloissa ja on siksi erinomainen valinta ulkoverhousten maaliksi.

Product usp3prof_img
Excellent protection against weathering
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi