Värin adventtikalenterin säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Tikkurila Oyj.

2. Osallistumisaika

28.11.–22.12.2021

3. Mistä on kyse

Värien adventtikalenterissa paljastetaan adventtisunnuntaisin Tikkurilan Instagram storyssa luukku (yhteensä 4 luukkua), joissa jokaisessa voi voittaa julkaisutekstissä mainitun palkinnon osallistumalla arvontaan julkaisussa annettujen ohjeiden mukaisesti. Jotta järjestäjä saa tiedon osallistumisesta, tulee tarinaan merkitä myös @tikkurila_suomi.

4. Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki avoimen Instagram-tilin omaavat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt poisluettuna kampanjan järjestäjän työntekijät tai kampanjan järjestämiseen osallistuneet järjestäjän yhteistyökumppanin työntekijät. Osallistuminen jokaisen luukun arvontaan tapahtuu Instagram Stories -postauksella.

Osallistuja voi osallistua arvontaan useammalla Instagram Stories -postauksella. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen milloin tahansa arvonnan aikana, jos osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia tai on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaan.

Arvontoihin voi osallistua seuraavassa aikataulussa:

- Luukku 1 aukeaa 28.11. Arvontaan voi osallistua to 2.12 asti ja palkinto arvotaan pe 3.12.
- Luukku 2 aukeaa 5.12. Arvontaan voi osallistua to 9.12. asti ja palkinto arvotaan pe 10.12.
- Luukku 3 aukeaa 12.12. Arvontaan voi osallistua to 16.12. asti ja palkinto arvotaan pe 17.12.
- Luukku 4 aukeaa 19.12. Arvontaan voi osallistua ke 22.12. asti ja palkinto arvotaan to 23.12.
 

5. Palkinto ja palkinnon arvonta

Kunkin luukun arvonnan päättyessä kaikki arvonnan osallistumisohjeita noudattaneet osallistuvat arvontaan.

Voittajien Instagram-nimimerkit ilmoitetaan Tikkurilan Instagramissa @tikkurila_suomi, ja voittajiin ollaan yhteydessä Instadirect-viestillä palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole vastannut yhteydenottoon 14 vrk:n sisällä arpomisesta, palkinto arvotaan uudelleen.

Palkinnot voidaan toimittaa vain Suomen sisällä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Tikkurila Oyj vastaa mahdollisen arpajaisveron maksamisesta.

Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy, että osallistumispostaukset sekä voittajan Instagram-nimimerkki voidaan julkaista Tikkurilan Instagramissa @tikkurila_suomi.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa toimittamattomista tai kadonneista osallistumisista eikä muutoinkaan Instagramin toimimattomuudesta tai muista ongelmista, jotka voivat johtua esimerkiksi toimimattomista verkkoyhteyksistä tai muista teknisistä ongelmista. Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Arvontaan ja näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintasäännökset. Jos sinulle tulee kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä: info.fi@tikkurila.com

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi