Fredrik Felton, brändi- ja markkinointipäällikkö

Fredrik Felton työskentelee Beckersin brändi- ja markkinointipäällikkönä. Beckers on johtava kauppa- ja rakennusmaalimerkki ruotsalaisten kuluttajien keskuudessa. Beckers-tuotteita myydään myös koko Skandinaviassa ja Puolassa.

Fredrik liittyi PPG Tikkurila -perheeseen tammikuussa 2019. Hän työskenteli aiemmin mediatoimistossa, jossa hän suunnitteli asiakkaiden mediastrategioita ja -taktiikoita. 

PPG Tikkurilassa yllättikin positiivisesti kaikkinainen monipuolisuus sekä omassa työssä että koko yhtiössä ja sen toiminnoissa.

”Suuri määrä tuotteita sisä- ja ulkopinnoille, sävytysteknologia, sertifikaatit, ekomerkit, lainsäädännölliset asiat, tuotekehitys, kuluttajabisnes, btob, erilaiset jakelutavat jne. Omassa työnkuvassa on myös niin paljon erilaisia asioita, että koskaan ei kyllästy”, Fredrik naurahtaa.

Brändipäällikölle rakkain Beckersin tuotteista on uusi Mood Care Wall -maali. Hän on saanut olla hankkeessa mukana alusta asti, liiketoimintasuunnitelman hyväksymisestä lanseeraukseen ja kaupan hyllylle. 

”Erityisen tyytyväinen olen designiin, jonka teimme yhdessä tiimin ja suunnittelutoimiston kanssa. Maali on myös Beckersin ensimmäinen biopohjainen sisäseinämaali. Lisää biopohjaisia maaleja on luvassa”, Fredrik lupaa.

Mikä työssä sitten motivoi? 

”Oma tiimi ja kollegat, koska asioita saadaan aikaan vain yhdessä tekemällä, samoin yhteistyö kaikkien meidän neljän eri markkina-alueen kanssa. Myös tehtävien monipuolisuus motivoi. Erityisen mukavaa on nähdä, miten keskitetysti kehitetyt asiat löytävät paikkansa paikallisilla markkinoilla myymälöissä, verkkokaupassa yms.”

Katso avoimet työpaikat

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi