Tikkurilan www-sivujen käyttöehdot

Tikkurilan www-sivujen käyttöehdot

1. Käyttöehdot 

Näitä käyttöehtoja sovelletaan käytettäessä Tikkurila Oyj:n (jäljempänä Tikkurila) sivustoja ja niiden alaisia sivustoja. Voidakseen käyttää kyseisiä sivustoja käyttäjän on hyväksyttävä sivustojen käyttöehdot.

2. Tikkurila-sivustojen käyttö 

Käyttäjä saa käyttää Tikkurila-sivustoja vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Käyttäjä ei saa muokata, kopioida, näyttää, esittää, siirtää tai myydä mitään saatua tietoa, ohjelmistoja, tuotteita tai palveluita eikä myöntää näihin käyttöoikeuksia.

Tikkurilan sivusto käyttää Googlen MAPS API(s) -palveluita ja sivuston käyttäjä hyväksyy sivustoa käyttämällä Googlen käyttöehdot.

3. Luvaton käyttö 

Käyttäessään näitä sivuja käyttäjä sitoutuu siihen, että hän ei toimita sivuille materiaalia, joka loukkaa kolmannen tekijänoikeuksia. Käyttäjä EI saa käyttää palveluita lainvastaisiin tai hyvän tavan vastaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi roskapostin, ketjukirjeiden, viestien, sähköpostimassalähetysten lähettämiseen (spamming) tai muihin vastaaviin monistamistarkoituksiin, käyttää väärää henkilöllisyyttä tai väärää sähköpostiosoitetta tai muutoin antaa harhaanjohtavaa tietoa käyttäjän henkilöllisyydestä tai viestin alkuperästä.

4. Immateriaalioikeudet

Nämä www-sivut on suojattu immateriaalioikeuksia koskevalla lainsäädännöllä kuten tekijänoikeuslailla ja kansainvälisillä immateriaalioikeussopimuksilla. Sivustoilla esiintyvät Tikkurilan tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat yrityksen suojattuja tavaramerkkejä. Sivuilla sijaitsevien ohjelmistojen immateriaalioikeudet kuuluvat Tikkurilalle tai sen käyttämille toimittajille. Käyttäjä ei saa oikeutta tai lisenssiä käyttää Tikkurilan tai kolmansien tavaramerkkejä, tuotemerkkejä tai mitään Tikkurilan tai kolmansien immateriaalioikeuksin suojattua sivujen sisältöä.

5. Tikkurila-sivustojen oikeudet 

Tikkurilalla on oikeus muuttaa Tikkurila-sivustojen käyttöehtoja, sivustojen sisältöä tai sivustoilla olevia palveluita. Tikkurilalla on oikeus rajoittaa palveluun pääsyä tai tehdä tekniikkaan ja käyttöön liittyviä muutoksia. Tikkurilalla on oikeus, mutta ei velvollisuutta, valvoa Tikkurila-sivustoissa olevaa materiaalia ja poistaa, siirtää ja kommentoida sitä, jos katsoo materiaalin olevan lain tai hyvän tavan tai näiden käyttöehtojen vastaista. Käyttäjä hyväksyy sen, että Tikkurila varaa itselleen oikeuden tehdä näitä muutoksia ja että käyttäjän vastuulla on näiden ehtojen säännöllinen tarkistaminen. Jos käyttäjä jatkaa Tikkurila-sivustojen käyttämistä tällaisen muutoksen jälkeen, hänen katsotaan hyväksyvän muutoksen.

6. Vastuunrajoitus

Käytettäessä Tikkurila-sivuston maksuttomia palveluja Tikkurila ei vastaa sivuston laadullisista ominaisuuksista tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Tikkurila ei vastaa sivustojen tai siellä olevien ohjelmien häiriöistä tai keskeytymisestä. Tikkurila ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai menetetystä voitosta, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä.

Tikkurilan sivustoilla voi olla linkkejä toisille sivustoille, joita ylläpitävät muut tahot. Tikkurila ei tarkista aktiivisesti näiden sivustojen sisältöä eikä vastaa informaatiosta, linkkien toimivuudesta, sisällöstä tai sen oikeellisuudesta tai hyödykkeistä, joita näillä sivustoilla tarjotaan. Klikkaamalla sivustoilla esiintyviä mainoksia käyttäjä voi siirtyä muiden palveluntarjoajien sivustoille. Tikkurila ei vastaa muiden palveluntarjoajien toiminnasta. Kukin palveluntarjoaja vastaa omasta toiminnastaan, markkinoinnistaan ja aineistostaan.

7. Käyttäjän toimittama sisältö 

Tikkurila ottaa mielellään vastaan palautetta ja ehdotuksia voidakseen kehittää käyttäjilleen tarjottavia palveluja. Käyttäjä hyväksyy sen, että Tikkurila saa täydet käyttöoikeudet palautteisiin ja ehdotuksiin. Käyttäjälle ei makseta korvausta siitä, että Tikkurila käyttää palautteeseen tai ehdotuksiin sisältyvää materiaalia.
 

8. Yhteydenotot 

Tikkurila-sivustoja koskevissa kysymyksissä tai ongelmissa voi ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info.fi@tikkurila.com

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi