ideoita makuuhuoneeseen

Makuuhuone

Luo makuuhuoneeseesi juuri sellainen tunnelma kuin haluat. Valitse vaaleita ja pehmeitä värejä rauhallisen tunnelman luomiseksi tai käytä tummempia sävyjä intensiivisemmän ilmeen luomiseen. Inspiroidu maalausideoista ja maalaa makuuhuoneeseesi juuri se täydellinen tunnelma.

Millainen tunnelma sinun makuuhuoneellesi sopii? Makuuhuoneen maalausprojektin voit toteuttaa jo parissa tunnissa yhden seinän maalaamalla. Voit myös uudistaa vanhoja huonekaluja, kuten yöpöytiä ja kaapistoja maalaamalla – aina ei tarvitse hankkia uutta.

 

Tumma, mutta levollinen ja maanläheinen sävymaailma rentouttaa ja tekee makuuhuoneesta tunnelmallisen pesän.
Jos haet viileämpää sävymaailmaa, niin
basaltinharmaa makuuhuone voi olla juuri sinua varten.

 

Vaalean makuuhuoneen muodonmuutos valkoisesta pastellisävyiseksi toi keväisen ja rauhallisen ympäristön rentoutumiseen. Lipasto sai samalla uuden, raikkaan ilmeen. 

 

Entä miltä kuulostaisi rauhallinen, vaaleanharmaa ilme makuuhuoneelle? Monenlaiseen sisustukseen sopiva lämmin harmaan sävy sopii hienosti yhteen esimerkiksi hiekan sävyjen kanssa. 

 

Värien lisäksi kannattaa kokeilla erilaisen tekstuurin tuomista seinään: lämmin ja pehmeä vanhanajan seinä tuo rauhallisen valoefektin ja vain paranee vanhetessaan.

 

Lue lisää makuuhuoneen maalausideoita alta! Kaikki artikkelit sisältävät ohjeet idean toteuttamiseksi.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi