Puutalon maalaus

Tikkurilan Tekijäpankki

Etsi maksuttomalla hakupalvelulla tarvitsemallesi maalaustyölle luotettava tekijä.
Etsi luotettava tekijä maalaustyöllesi

Löydä maalari luotettavien tekijöiden joukosta.

Tikkurilan maksuttomalla hakupalvelulla voit hakea tarvitsemallesi maalaustyölle osaavaa tekijää. Tekijäpankki on osa Tikkurilan Maalilinja palvelee -palvelukokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Maalilinja-puhelinpalvelu sekä ideoita, opastusta, suunnittelua ja opetusohjelmia urakoitsijoille.

Hae tarvitsemallesi työlle urakoitsijayritystä.
Etsi sopiva tekijä tarvitsemallesi työlle helposti ja nopeasti käyttämällä hakupalveluamme. Voit etsiä tekijää sijainnin ja maalauskohteen perusteella.
Lähetä tarjouspyyntö yhdelle tai useammalle urakoitsijalle.
Löydettyäsi potentiaalisia tekijöitä, voit lähettää heille tarjouspyyntöjä palvelumme kautta.
Nauti ammattilaisen tekemästä tuloksesta.
Kun tekijä on valittu, voit ottaa rennosti sillä välin, kun ammattilainen hoitaa työn puolestasi ja lopulta ihastella kaunista lopputulosta.

Osaavat urakoitsijat Tekijäpankista

Olemme valinneet osaavat ja luotettavat tekijät Tekijäpankkiin. Jokaiselle valitsemallemme tekijälle on merkitty osaamisalueelleen sopivat maalaustyöt. Voit valita maalausprojektillesi osaavan tekijän palvelumme avulla.

Mikä on Tekijäpankki ja miten se toimii?

Alta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Tekijäpankista.

Tekijäpankki on Tikkurilan maksuton hakupalvelu. Palvelun avulla kuluttaja voi hakea tarvitsemalleen työlle urakoitsijayritystä haluamaltaan alueelta. Tekijäpankki on osa Tikkurilan Maalilinja palvelee -palvelukokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Maalilinja-puhelinpalvelu sekä ideoita, opastusta, suunnittelua ja opetusohjelmia.

Tikkurila on solminut tekijäpankissa olevien yritysten kanssa yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan urakoitsijat antavat Tikkurilalle luvan välittää heidän yhteystietojaan Tekijäpankin kautta ja Tekijäpankkikontaktista saadut tarjouspyynnöt urakoitsija tarjoaa ja toteuttaa Tikkurilan tuotteilla. Tikkurila järjestää Tekijäpankin yrityksille koulutusta säännöllisesti.

Kuluttaja saa urakoitsijoiden yhteystiedot joko Tekijäpankin www-sovelluksesta tai soittamalla Tikkurilan Maalilinjalle. Kuluttajalla on mahdollisuus lähettää myös yhteydenottopyyntö palvelun kautta urakoitisijalle, jolloin kummallakin on mahdollisuus olla yhteydessä tarjouksen tiimoilta. 

Tekijäpankissa Kuluttaja ja urakoitsija kohtaavat. Sopimussuhde on kuluttajan ja urakoitsijan välinen. Tikkurila toimii kummina, kouluttajana sekä Tekijäpankki -palvelun ylläpitäjänä.

Mahdollisessa ristiriitatilanteessa Tikkurilan, urakoitsijan ja kuluttajan välillä pyritään asia ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten kesken. Jollei yhteistä näkemystä tilanteeseen synny, Tikkurila tilaa puolueettomalta taholta lausunnon ristiriidan aiheuttaneesta kohteesta. Ristiriita pyritään selvittämään lausunnon informaation pohjalta. Lausunnon kustannukset kattaa riidan altavastaaja.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi