Tietoa meistä

PPG Tikkurila syntyi vuonna 2021, kun Tikkurila yhdistyi PPG:n kanssa. Juuremme ulottuvat kuitenkin aina vuoteen 1862, jolloin Tikkurila perustettiin. Alun perin pienenä öljynpuristamona aloittaneesta yrityksestämme kasvoi aikojen kuluessa johtava pohjoismainen maalialan yritys.

Pintojen omistautuneet ammattilaiset

Meitä on lähes 2 400 ja toimimme yhteensä 10 maassa Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa sekä Kazakstanissa ja Kiinassa. Tuotantoa meillä on kuudessa maassa. Tavoitteemme on suojella ja kaunistaa maailmaa ja visiomme on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta.  

Tarjoamme ensiluokkaisia ratkaisuja avainasiakasryhmillemme: kuluttajat, ammattilaiset ja teollisuus. Myymme kauppa- ja rakennusmaaleja sekä maalaamiseen liittyviä oheistuotteita ja -palveluja pääasiassa maalien tukku- tai vähittäismyyjille sekä suoraan rakennustarvike-liikkeille. Lisäksi meillä on omia myymälöitä ammattilaisasiakkaille Skandinaviassa. Teollisuusmaaleja myymme joko suoraan asiakkaille tai Tikkurila Industrial Paint Service -jakeluverkoston kautta.

Meillä on viisi strategista brändiä: Tikkurila, Alcro, Beckers, Dekoral ja Master’s Mark. Muut brändimme ovat Sigma, Vivacolor, Drewnochron, Bondex, Jedynka, Anza ja Progold.

Johtoryhmä

Meri Vainikka – Toimitusjohtaja, Tikkurila Oyj sekä Vice President, Architectural Coatings, EMEA North & East and China
Joonas Auvinen - Palveluportfolio ja strategia ammattilaisille
Espen Eiesland - Tuotanto
Miikka Hietala – Talous
Hanna Kauko – Viestintä
Severi Keränen – Lakiasiat
Henri Mäkinen - Markkinointi, tuoteportfolio ja strategia kuluttajille
Anders Rotkirch - Liiketoiminnan transformaatio
Marjo Suoranta - Henkilöstö
Stuart Verney - Hankinta
Oskari Vidman - Myynti


Toimipaikkamme Vantaalla

Turvallisuustiedote

Tehtaan lähialueen asukkaille tarkoitetun turvallisuustiedotteen pääset lukemaan täältä.

Laatupolitiikka ja Työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöpolitiikka

Tikkurila Oyj on ollut vuodesta 2021 osa PPG:tä, ja noudatamme sekä PPG:n laatupolitiikkaa että Työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöpolitiikkaa.

Laatupolitiikka luo perustan laatutyölle ja laatutavoitteille ja se kuvaa suhtautumisemme laatuun.

Työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöpolitiikka määrittää sitoumuksena sen, miten organisaatio edistää turvallisuutta ja ympäristönsuojelua.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi