Remppa päivässä

Kokosimme yhteen pieniä remppaideoita, jotka voit toteuttaa päivässä. Pienillä remonteilla piristät kotisi ilmettä ilman, että remontti tuntuu elämää isommalta projektilta arjen keskellä.

Halusimme koota yhteen pieniä remontti-ideoita, joilla sinä voit ehostaa kotiasi ja johon jokainen kokenut tai kokematon kotimaalari myös pystyy. Joten laita päivä ylös kalenteriin, kokoa ystäväsi yhteen ja hanki tarvittavat välineet etukäteen, unohtamatta herkkueväitä. On aika toteuttaa remppa päivässä!

Liity värikkääseen joukkoomme ja osallistu arvontaan

Tunne Väri -kokoelma

Kokosimme yhteen 216 tarkoin valittua väriä, jotka auttavat sinua toteuttamaan kotiin toiveidesi tunnelman. Löydät kokoelmasta helposti niin suurien pintojen yleissävyt kuin innostavat väripilkut ja korostusvärit. 

Jos väri epäilyttää, testaa sitä ensin

Tikkurilan pienillä sävytestereillä testaat helposti sävyjä juuri siinä tilassa johon ne tulevat. Näin näet värin oikeassa valaistuksessa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Myös värin valinta helpottuu kun suosikit ovat seinällä rinnakkain.

Nyt saat -30% alennusta kaikista sisämaalien sävytestereistä koodilla: Remppapäivässä2024. Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti. 

Tilaa sävytesteri

Tikkurila Colour Master sovellus

Kokeile värejä kotisi seinille Colour Master -sovelluksella

Vaihda seinien väriä helposti ja kokeile, miltä tuntuisi elää vaikkapa pehmeiden keltaisten, rauhoittavien sinisten tai boheemien vihreiden sävyjen keskellä. Sovelluksen seinien maalaus -toiminnolla näet etukäteen, miltä värimme näyttäisivät sinun seinilläsi.

Lataa sovellus ja päästä luovuutesi valloilleen.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi